Без разрушения при откриване на скрити течове – мисия възможна

ВиК ремонти

Изключително новаторски и технологично съвършени методи днес се прилагат в сферата на услугите. Естествено е да не бъдат подминати и тези от вик сектора и то особено в частта откриване на течове. По-възрастните със сигурност знаят какви са били методите за отстраняване на течове, за които не са ясни точните локации – къртене, рушене, събаряне на облицовки. Естествено в най-неизгодна позиция в случая се оказват стопаните на дома, в който се провеждат такива мероприятия. Последиците като материални щети и средства за тяхното отстраняване определено са главозамайващи и наистина неприятни.

Как да избегнете разрушенията при откриване на течове

Споменахме за новаторските методи за откриване на скритите течове. Имайки предвид това, че те изцяло изключват каквито и да било разрушения то наистина се оказва особено приоритетно, че много повече клиенти са склонни да изберат именно такива. А безразрушителните способи за решаване на авариите, свързани със скритите течове са:

  • Прилагане на термокамери, с чиято помощ се локализира мястото на аварията;
  • Влагомери. Още един иновативен метод, който позволява да се установи местоположението на теча;
  • Ендоскопски камери. Водопроводчиците се превръщат в истински хирурзи, които с помощта на миниатюрна камера намират пробойните и така намират ефективен и бърз подход за отстраняването на повредата;
  • Цветен газ. Едни също широко приложим метод, с който водопроводчиците успяват ефективно да открият проблема като отново целта е да се намалят традиционните разрушения, характеризиращи се с многобройни материални щети.

За още способи за налагане на иновативните методи за локация на скрити течове можете да прочетете на страницата на ВиК Хелп тук https://vikhelp.com/otkrivane-otsraniavane-techove/. Екипа от професионалисти е сред новаторите, които вече успешно прилагат безразрушителните способи като един от тях, който е доказал своите безспорни лидерски позиции е именно прилагането на термокамери за цялостно обследване на апартаменти, къщи, общи части на жилищни или нежилищни сгради.

Ефективност на най-ниска цена

Не сме застраховани от това, че някоя тръба, щранг, фитинги или други вик елементи ще създадат ред главоболия. Наличието на авария от типа на скритите течове е важно да бъде навреме открита. В противен случай последиците като ремонти и щети наистина могат да предизвикат сериозни битови неволи и здраво да нарушат финансовата ни стабилност.Водопроводчик

Термокамерте са един от доказаните и с удивителна точност апарати, които се прилагат в борбата с откриването на скрити течове. При тях в основата на прилагането се залага на промените и температурните разлики между отделните повърхности, които наистина успяват да установят до милиметри с точност мястото на възникналата авария. И така, когато опитните водопроводчици знаят къде да приложат усилията си за отстраняването на проблема пестят време и средства на домакинствата. Сред основните положителни качества на термокамерите, с които вече години наред работят и водопроводчиците на Вик Хелп са:

  • Лекота и компактност на уреда;
  • Възможност да се използва както при открити така и закрити пространства;
  • Предлага възможност за обследване на много големи площи;
  • Не се изисква специален курс на обучение за работа са устройството;
  • Термокамерите са добра инвестиция, която спомага за прецизно локализиране на проблема, независимо дали е скрит теч, влага от радиатори, неефективност на дограма и други.

Течовете от така наречения скрит тип са едни от причинителите на най-сериозни щети. Колкото по-бързо бъдат открити толкова по-навременни ремонтни действия могат да бъдат предприети от специалистите. Термокамерите са един от масово прилаганите и резултатни способи за откриване на течове днес и много от домакинствата ги предпочитат като средство за ниски разходи, цялостен поглед върху състоянието на инсталацията както и възможно най-адекватното и правилно решение за отстраняването на проблемите. Доверете се на ВиК Хелп и се свържете с водопроводчиците, които бързо ще открият аварията с помощта на термокамера и ще дадат предписание за бързо отстраняване с най-ниски разходи.