Безупречно чист диван – мираж или реалност

Замисляли ли сте се някога колко точно време прекарвате на дивана в хола дневно? Може би час-два, или много повече… А какво мислите за почистването на меката мебел – според Вас нужно ли е да перем тапицерията често, или по-скоро е нужно да правим това, само когато има видими петна, които не се махат със стандартното повърхностно почистване?

Въпросите, свързани с прането на всички онези мебели в дома ни, които са покрити с тапицерия могат да бъдат наистина много. Като започнем от смяната на дамаска и завършим с нейното дълбоко почистване – всичко е важно и нищо не е маловажно. Затова се отнесете с повишено внимание към тази част от поддръжката на дома, като ако е нужно резервирайте професионално пране на дивани софия. Защото само по този начин ще сте сигурни, че резултатите ще са съвършени!

Евтино и резултатно решение

Пране на дивани от Клийн Хелп София.

Просто няма такъв човек (или поне все още не сме го срещнали), който да не се стреми да получи всичко, за което си мечтае, плащайки и ниска цена наред с това… Когато говорим за професионални почистващи услуги, същото отново би могло да се каже, защото тук резултатите ще са повече от добри, но ние няма да трябва да плащаме крупна сума пари, която реално погледнато не можем да си позволим.

Да речем, че в момента най-силно се вълнувате от това да изперете дивана в дълбочина, тъй като той от дълго време е силно замърсен, но Вие все не намирате възможност да предприемете нужните мерки. Дали защото финансите не Ви стигат, или защото просто все отлагате това начинание за след време, когато ще сте по-свободни; важното е, че прането на меката мебел в дома Ви е все още неосъществено. А Вие незабавно трябва да промените това. Защото:

 • Чистотата е водещ елемент за доброто ни здраве;
 • Ако меката мебел в жилището ни е в окаяно състояние, няма да имаме и желание да я използваме;
 • Когато решим да си поканим гости, ще се чувстваме засрамени от петната по дивана, които се виждат от километри.

Истината е, че не може да се намери никакво оправдание за това да отлагаме и отлагаме професионалното пране на дивани за още по-нататък. С началото на пролетта си поставяме и редица цели, които да изпълним до края на година. Нека почистването на меката бъде сред нещата, за които задължително трябва да се погрижите, защото това е наистина много важно, а Вие и семейството Ви заслужавате на сте заобиколени от свежест, красота и комфорт!

Колко често да перем дивана

За да определим с точност честотата, с която е препоръчително да перем меката мебел у дома, е редно преди това да си зададем следните няколко въпроса:

 • Имаме ли деца;
 • Имаме ли домашни любимци;
 • Често ли каним гости у дома;
 • С каква тапицерия е диванът: кожена, от плат, в светли тонове, в тъмни и прочее;
 • С какъв интензитет използваме дивана в ежедневието си.

Всички тези въпроси ще Ви помогнат да прецените колко точно често е наложително да извършвате професионално пране на диван. Ако не сте много сигурни как точно да процедирате, винаги можете да се обърнете за съвет към екипа на фирмата, която сте избрали, за да не губите излишно време в лутане.

„Клий Хелп“ – Вашата незаменима помощ в борбата с мръсотията у дома

Горещо Ви препоръчваме фирма „Клийн Хелп“, тъй като тя е сред най-добрите в областта на професионалните почистващи услуги. С нейна помощ ще можете  успешно да почистите не само дивана в хола, ами и много други неща като:

 • Прозорците;
 • Банята;
 • Матрака;
 • Банята;
 • Фурната;
 • Килима и др.

Защо Ви е да се занимавате с досадно и изтощително почистване, след като вече имате отлична възможност пред себе си – Клин Хелп. Обадете се още сега!