Как да изберете нов и качествен диван за хола?

Ако държите жилището ви да бъде модерно и функционално, трябва да помислите за някои от основните мебели, които създават удобство на семейството ви. Тъй като всекидневната е най-важната стая и се използват всички, ще се спрем по-конкретно на избора на мека мебел. Днес най-популярни са практичните ъглови дивани, които ще създадат много уют и ще направят жилището ви по комфортно. Нови модели може да разгледате лесно в интернет платформата на магазин Venus.bg. За да изберете подходящ вариант за вашето жилище е добре да отделите повече внимание на предложенията.

Каква е причината ъгловите дивани да са хит?

Напоследък все повече потребители избират да инвестират в ъглов диван, тъй като той предлага много повече възможности за почивка и релакс. От тази мебел очаквате мекота, комфорт и да ви настани по най-добрия начин. Понеже ъгловият диван разполага с лежанка бихте могли да отпуснете тялото си и да се насладите на повече удобство. Формата му позволява да се настанят повече хора и да се обособи приятен холен кът. Преди за да постигнете този ефект, трябваше да купувате повече от една мебел, дори и фотьойл.

Благодарение на ъгловия диван спестявате този разход и получавате всичко необходимо с една покупка. Освен това, той разполага с разтегателен механизъм, благодарение на когото ще може да спите удобно все едно сте на голяма спалня. Друго предимство са практичните ракли за съхранение под седалките. Както и сами разбирате причините да инвестирате именно в такъв вид мека мебел са наистина много.

От магазин Venus.bg ви предлагат да научи да повече за характеристиките на – Ъглов диван Каприз с табуретка – 250+155 см:диван

  • „Каприз“ представлява практична мебел с включена табуретка;
  • формата на табуретката перфектно се съчетава с лежанката и може да се използва както отделно, така и като допълнение към ъгловия диван;
  • всички възглавници са изработени от дунапрен. Те са с ципове за по-лесно почистване;
  • модел „Каприз“ разполага с функция сън с изтеглящ се механизъм и падащ гръб, за спокоен и пълноценен сън;
  • под лежанката се намира практична ракла за съхраняване на вещи.

Перфектно предложение за всеки съвременен апартамент. Наличието на удобна табуретка ще ви позволи още по-добре да се настаните върху меката мебел.

Важно ли е моделът да има разтегателен механизъм?

Това е една от причините този вид мебели да бъдат толкова предпочитани. Когато инвестирате в многофункционални артикули, правите дома си още по-удобен и предразполагащ към почивка. Ще спестите от така ценното свободно пространство, като няма да се налага да купувате допълнително легло, тъй като разтегателният механизъм ще ви го осигури. Цените на тези мебели не са никак скъпи, като се вземе под внимание високата полезност, която имат във всеки дом.