Защо е важно да разполагаме с достатъчно голям шкаф за обувки?

шкаф за коридор

Във всяко жилище има входно пространство, в което се съхраняват различни вещи. За целта сте избрали качествени и функционални мебели, които да организират подредбата и да създават търсената естетика. Един от важните елементи си остава шкафът за обувки. Той трябва да бъде с достатъчно голям капацитет, за да побере всичките ви модни аксесоари. Мебели ВЕНУС ви представя огромен асортимент от възможности в каталога си. Разгледайте ги и определете, кои от тях ще бъдат подходящи за вашия дом. Актуалните модели са много разнообразни като изработка и дизайни, за това и всеки клиент трябва внимателно и разумно да прецени покупката си.

Какви са предимствата на големите шкафове за обувки?

Нормално е да търсите по-голям размер мебели, защото често хората имат и повече вещи за съхранение в коридора. От това да са прибрани всички обувки по местата им зависи пространството да бъде чисто и организирано. Това е причината дизайнерите да ви представят интересните и оригинални вертикални модели. Те разполагат с много на брой отделения във вътрешността си, оползотворяват пространството на височина и са изключително практични.

Предлагат се в различни цветови комбинации и така лесно ще ги съчетаете с портмантото и гардеробчето. Добре е да разпложите шкафа за обувки в близо до вратата, където ще се използва. По луксозните варианти имат включено и красиво голямо огледало, монтирано върху вратата. Сами разбирате, че това е елегантна и стилна мебел подходяща, както за дома така и за някои офиси. В магазин Венус откривате следния перфектен вариант. Шкаф за обувки Сити 4036 – Сонома арвен:шкаф за обувки

  • шкаф за обувки „Сити 4036“ е с две врати с плавно затваряне;
  • шест удобни рафта, побиращи от 13 до 20 чифта обувки;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Прекрасна голяма мебел, която е много добре конструирана и ще ви бъде полезна в ежедневието.

Как да сме сигурни, че новият шкаф е здрав и устойчив?

Едно от най-важните неща, които интересуват всеки потребител е това мебели да бъдат здрави. Вече не е задължително да са направени от естествена дървесина, за да покриват това условие. Може да изберете шкаф от МДФ или ПДЧ плоскости. Те са по-евтини от дървените, но също като тях гарантират устойчивост във времето, по-лесни са за поддръжка и разполагат с гланцирано ламинирано покритие. Благодарение на него винаги изглеждат луксозно и стилно, няма да се повредят от влагата и замърсяванията, каквито често има в коридора. Конструкцията на тези изделия е лека и удобна за транспортиране, но това не я прави по-малко качествена.