Изборът на трапезна маса определя комфорта в кухнята

маса

Всеки от нас иска, когато се храни в кухненската зона да е максимално удобно седнал на красив и комфортен стол пред широкия плот на масата. Това е онази част от дома, която се използва изключително интензивно всеки ден от цялото семейство. Препоръчително е да отделите повече време и да откриете действително удобни артикули, които ще доставят удоволствие на всички. Венус комплект маса с 4 стола е най-добрата опция върху която да помислите. Това е стандартен вариант, като размери и места за голяма част от домакинствата.

Комплектът Венус за трапезария е идея, която улеснява потребителя

Всички сме съгласни с това, че има определени мебели, които винаги вървят в комплект. Това в пълна сила касае масата и столовете. Ако решите да ги купувате поотделно, ще ви коства прекалено много усилия да съчетаете материала на производство, цвета, формата и дизайна. Поради тези факти онлайн магазин Венус ви предлага готови комплекти с 4 места за сядане, които са много компактно и красиво допълнение към вашия дом. Не е за пренебрегване и финансовата страна на нещата. Когато купувате мебели по този начин те винаги са много изгодни като цена. Конфигурирани са така, че да си подхождат и да се допълват помежду си.Комплект маса  със столове

Комплект маса Lotus 533 със 4 стола Milano 140 от Венус:

  • Конструкция от масивна дървесина;
  • Включва маса със здрав плот от МДФ с разтегателен механизъм;
  • 4 стола тапицирани с качествена дамаска в цвят крем.

Когато избирате да поръчате комбинация за кухнята, то със сигурност отделните артикули ще си подхождат и като височина, което ще направи престоя ви върху тях много удобен. Мебелите на онлайн магазин Венус се отличават с качествена изработка от наистина добри материали. Модерните тапицирани елементи с високоустойчива дамаска лесна за поддръжка изглеждащи действително елегантно и допълват основната мебел. Разгледайте каталога и открийте комбинацията с 4 места за сядане, която ще подхожда на дома ви.