Бихте ли избрали кухня в ретро стил

ретро кухня

Забелязвате ли, че все по-често на пазара за мебел се появяват атрактивни ретро модели? Тази тенденция не подминава и кухненското обзавеждане и това, което забелязваме е, че има много впечатляващи продукти, които биха ни заинтригували. Новата кухня на първо място е добре да бъде практична, удобна и функционална, а когато е подплатена и с приятна визия то определено това би предизвикало желанието ни за творчески кулинарни изяви. Представяме ви модулни ретро кухни, които са част от съвременните дизайнерски предпочитания на все по-голям процент клиенти, които търсят нещо различно, креативно и създаващо безпрецедентен уют в дома.

Ретрото отново е на мода

Забележително е, че ротационния принцип, по който се появяват нови модели кухненско обзавеждане се конкретизира с особена чувствителност от страна на клиентите. Ако обичате класиката, усещате спокойствие в присъствието на ретро мебели то ето, че днес от магазин Арена разполагат с перфектното решение за вас. Модулните системи в този популярен стил се отличават със своята артистичност, цвят и богатство. Те си имат всичко онова, от което се нуждае всяка една кухня, а невероятното удобство, което носят с присъствието си се дължи основно на:

  • По-големите шкафове;
  • Опция за модернизиране и прилагане на уреди за вграждане;
  • Придаване на елегантност и стил в помещението;
  • Уникално ретро излъчване.

И освен това се оказва, че този стил е супер модерен и може да се окаже от съществено значение за това да си осигурите нова, което търсите не камо като функционалност, но и естетичност.

Идилия съобразена с личните ви предпочитания

кухняТова, че ретро моделите се предлагат в модулен вариант ни показва, че наистина има защо да бъдат предпочитани. Постигането на крайната цел, която да е съобразена с изтънчено и прекрасно оформен кът за готвене се ръководи изцяло от собствените ви претенции.

Разполагате с версия, която позволява елементите да бъдат позиционирани и конфигурирани така, че наистина да бъдете удовлетворени и то на 100 %, защото:

  • Аранжирате модулите от долен и горен ред така, че да са удобни за използване;
  • Осигурявате си естетична и съобразена с претенциите ви за уникална визия кухня;
  • Планирате пространството така, че то да ви служи съобразно вашите ежедневни занимания и натовареност.

Освен това в каталога с модулни ретро кухни на магазин Арена ще откриете съвършеното решение, с което лесно и бързо можете да оптимизирате дори онези пространства, които са трудни за планиране и обзавеждане. Само един клик е нужен за да комбинирате модулите и да създадете кухнята на своите мечти.