Лесно ли е да обзаведем кухнята с нови и модерни мебели

шкаф

Обикновено отделяме много внимание на интериора в своите жилища, защото искаме да ги направим възможно най-комфортни и уютни. От особено значение е и мебелировката в кухнята, тъй като в това помещение се приготвя храната и също така се съхраняват доста неща. В момента най-актуални са модулните кухни, които бихме могли сами да конструираме от техните съставни елементи. Виж повече за възможностите, които дават производителите в каталога на онлайн магазин Venus.bg.

Каква конфигурация да изберете за модерното обзавеждане

Ако сами изберете да комбинирате отделни модули, трябва да имате начертана схема и разбира се да сте измерили изключително прецизно цялото пространство. При това положение може да направите няколко отделни скици на различни форми и комбинации от които да изберете една. Вижте повече идеи в каталога на търговеца. Голяма част от клиентите се спират на линейна или ъглова кухня при която работната площ е най-удобна и имате възможност да достигате бързо и безпроблемно до всички уреди. Вижте повече за модулите, чрез които може да вградите фурната и микровълновата в отделен панел, стилно съчетан с останалите. Избирайки горните  шкафове за съхранение преценете височината на която да бъдат монтирани, така че да ви е удобно да ги използвате ежедневно. Вижте повече за тези елементи и преценете колко от тях ще са ви необходими.

Знаете ли достатъчно за спецификата на модулното кухненско обзавеждане

Преди да поръчате подобни мебели е добре да се запознаете с различните характеристики и спецификации на артикулите. Вижте повече информация в каталога на онлайн магазина. Разнообразието от елементи и от техните практически възможности е огромно. Може да оползотворите ъглите в помещението перфектно, да вградите мивката, фурната, микровълновата, съдомиялната и другите електроуреди. Благодарение на тази особеност ще имате елегантно издържана визия в кухненската част. Вижте повече за следните модели на Venus.bg:горен шкаф

  • Горен кухненски шкаф МДФ Елит М24 Черно гланц с клопващи врата и витрина – 80 см;
  • Горен кухненски шкаф МДФ М21 Черно гланц с две витрини – 70 см;
  • Долен шкаф МДФ М6 Черно гланц – 80 см;
  • Долен шкаф МДФ Елит М5 Черно гланц – 50 см;
  • Вижте повече и за останалите модули от серията.

Черният цвят създава изключително стилно и луксозно излъчване в помещението. Този специфичен и характерен нюанс обаче ще бъде избран от по-смелите и артистични натури, които не се притесняват да изпъкнат и да акцентират върху тази зона от дома си. Разгледайте и останалите възможности които ви предлага качествено изработената серия Елит – представена от няколко различни цветови тоналности.