Незаменимата холна маса – изборът, който да направим

маса

В повечето семейства всекидневната зона е притегателен център за всички. Освен, че се събираме там на сладки приказки, да гледаме телевизия или посрещаме гости, има една ключова мебел, която се явява акцентът на стаята. На всеки му се е налагало да разглежда различни холни масички, точно защото осъзнава тяхната важна роля в обзавеждането на дома. Разнообразието в търговската мрежа става все по-голямо и за да изберем правилната за нас, е необходимо да се информираме достатъчно добре за критериите при избора. Може да решите този въпрос по бърз и достъпен начин, като купите холна масичка от мебелен магазин Венус.

Определено формата и конструкцията са важни, когато търсим комфортна холна масичка

Интересно е че кръглата и елипсовидната се вписват много добре в дизайна и ви позволяват по един хармоничен начин, да омекотите интериорът в който преобладават строгите линии. Разбира се масата с прави ъгли е класическа, тя от своя страна предлага повече функционалност и пространство. В последно време популярност добиват и холните масички с два плота, които влизат един под друг и могат да се използват, както заедно така и поотделно. В този ред на мисли, не бива да пропускаме да споменем и разтегателните холни масички, които са добре познати на всеки от нас със своята практичност.Холна маса

Обърнете специално внимание на:

  • Височината – стандартното правило гласи че холната масичка трябва да е 50 см по-ниска от седалката на дивана. Така тя не отнема оптически от пространството на помещението;
  • Размер и форма – съобразете се с функцията на самата масичка, размерите на помещението и заобикалящите я мебели;
  • Материал – дърво, метал и стъкло са трите най-предпочитани материала за изработка на този артикул. Изборът зависи от вашия вкус и интериорния стил на всекидневната ви.

Не пропускайте да си подарите една уникална и неповторима холна масичка от мебелен магазин Венус. Без тази мебел, всекидневната ви няма да бъде така уютна.