Защо да купим нов шкаф за обувки по интернет?

шкаф пейка

Избираме да поръчаме все повече от мебелите в жилището през интернет магазините, тъй като разнообразието от модели тук е най-голямо. Лесно бихме обзавели цялото жилище само от един мебелен магазин онлайн, така че ще спестим време и средства, които можем да вложим другаде. Днес ще споменем по-конкретно интериора на антрето, тъй като много често остава на заден план спрямо останалите стаи. В него най-важният артикул си остава точният шкаф за обувки venus.bg. Отделете необходимото време, за да разберете подробности за различните артикули и да поръчате най-подходящия за вас.

Важно ли е шкафът за обувки да бъде функционален?

Тази мебел е една от най-важните в жилището, тъй като е отговорна за чистотата и подредбата във входното пространство. Без шкаф за обувки пода в коридора ще бъде разхвърлен и мръсен и често няма да намирате търсения от вас чифт, а е възможно и да се сблъскате с различни повреди по кожата на артикулите например.

Когато купувате подобна мебел, обърнете внимание, колко е широка и дали ще побере всички обувки на семейството ви. Ако разполагате с достатъчно място в антрето купете по-голям шкаф с вратички в комбинация с допълнителни чекмеджета, за да подреждате и различни дребни вещи. Не са за пренебрегване артикулите с падащи вратички, които са познати от миналото, тъй като те са конструирани специално за тази цел и винаги ще бъдат предпочитани от хората. Магазин Venus.bg предлага на вниманието ви един изключителен продукт. Шкаф за обувки Сити 4039:шкаф

  • шкаф за обувки „Сити 4039“ е снабден с врата с огледало;
  • рафтове и закачалки;
  • моделът може да побере от 8 до 10 чифта обувки;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм.

Вертикалните мебели са безспорно подходящи за малки и тесни пространства какъвто е коридорът. Ще оползотворите пространството на височина, което ще ви спести допълнително пространство и ще направи интериора елегантен.

Какви екстри е възможно да имат мебелите за антре?

Днес дизайнерите влагат изключителна креативност в изработката на мебелите и съответно получаваме много повече от очакваното. Модерният шкаф, който ще инсталирате в коридора би могъл да бъде с вградено голямо огледало, благодарение на което ще се огледате финално преди да напуснете жилището си. То също така разширява пространството визуално и внася много светлина, дори да няма прозорци. Друга екстра е налична в повечето модели – механизъм за плавно отваряне и затваряне на вратичките. Чрез него не се чува досадното тракане и скърцане, което толкова ни дразнеше преди.