Професионално почистване на мека мебел – винаги „за“ и никога „против“

Чистене, готвене, грижа за децата – ежедневните ангажименти определено нямат край, а ние много често се чудим коя задача да отметнем по-напред от списъка… В желанието си да бъдем перфектни както в професионален план, така и в личен, не рядко допускаме и грешки, породени от динамиката, на която ни се налага да се сблъскваме ден след ден!

И докога така? Докога ще се чувстваме фрустрирани и безкрайно изморени от целия този кръговрат около нас… Няма ли той да поспре поне за миг, за да можем да си поемем въздух, за да можем да вдигнем глава от многобройните отговорности, които бавно но славно изпиват енергията ни…

Потърсете подкрепа

мебели за хол

Хубавото на 21-ви век е, че той е характерен с неограничените възможности, които буквално са навсякъде около нас. Можем да си купим абсолютно всичко, да направим онова, за което винаги сме си мечтали, също както и да си набавим някаква информация, без да се съобразяваме с това коя част от денонощието!

Супер, нали… Е, всичко това е на Ваше разположение, а ако от дълго време изпитвате силна умора от динамичното ежедневие, то се замислете за варианта да си наемете професионална почистваща фирма, която да Ви бъде силна опора в домакинските задължения. Можете да й се обадите за всичко, свързано с чистотата у дома, което е един огромен и незаменим плюс за всички нас. Препоръчваме Ви да започнете с професионалното пране на мека мебел софия, продължавайки с:

 • Почистване на килима;
 • Пране на матрака;
 • Измиване на прозорците;
 • Почистване на фурната, хладилника и прочее;
 • Хигиенизиране и дезинфекция на баня и тоалетни;
 • Офис почистване;
 • Почистване след ремонт и т.н.

Реално погледнато, имате уникалния шанс да избягате напълно от ангажимента с поддръжката на дома си. Той може да бъде съвършено чист и без да влагате кой знае какви усилия в неговото разтребване. Поканете дома си екипа от професионални чистачи в удобен за Вас ден и час, и се насладете на отличните резултати, които ще бъдат точно такива. Гарантирано!!

Поддържане чистотата на меката мебел в дома ни

Ако диванът в хола е кожен, то в този случай неговото пране е неприложимо. Но ако той е покрит с тапицерия (особено светла), редовното му пране е повече от задължително. Използваме този вид мека мебел непрекъснато, като точно това е и причината тя да бъде обект на упорити замърсявания, които често пъти не могат да се отстранят с обикновен сапун и вода в допълнение… За целта са ни нужни доста по-силни препарати, също както и специални техники, които да ни донесат и желания от нас резултат:

 • Безупречно чист диван и мека мебел като цяло;
 • Свежест и красота;
 • Възвръщане първоначалния вид на меката мебел (избистряне на шарките);
 • Здравословна среда и минимален риск от поява на алергии.

Но колко от Вас са наясно какво точно е нужно да се направи, за да бъде меката мебел приведена в чист и спретнат вид? Колко често сте прали дивана в хола и кухнята, че да знаете как да подходите дори и в тази елементарна на пръв поглед ситуация…? Може би 0, или десетки пъти!

За да не поемате излишни рискове, просто се доверете на някоя доказала се в областта почистваща фирма, на която да възложите почистване на меката мебел в дома Ви. Ние Ви съветваме да изберете „Клийн Хелп“, но Вие ще решите дали да го направите. Изборът е изцяло Ваш…

Чиста мека мебел = висок комфорт

Връзката между чистотата у дома и комфорта е неразривна и доказана във времето. Колкото повече поддържаме жилището си, толкова по-добре ще се чувстваме, намирайки се в него. Не забравяйте да го освежавате, проветрявате и подреждате, като редовно изхвърляйте и ненужните вещи. Така ще освободите място за нова и много по-положителна енергия, като ако от дълго време планирате да положите специални грижи за дивана си, не се колебайте да го направите. И то още сега!