Важно ли какъв шкаф за обувки ще изберем за антрето

шкаф за обувки сити

За всяко семейство трябва да бъде от значение как е организирано пространството в коридора. Мебелите които присъстват тук са важни за подредбата на връхни дрехи и обувки както и затова да усещаме чистота и подреденост в цялото жилище. Когато човек попадне в елегантно антре с подходящо подбрани мебели, винаги се чувства много по-уютно и комфортно. Най-важният артикул си остава практичният шкаф за обувки в бяло, който може много да допринесе за подредбата и за елегантността на пространството. Моделите предлагани в каталога на онлайн магазин Venus.bg са висококачествени и достатъчно здрави, за да си подарите ново обзавеждане на високо ниво.

Защо да купим шкаф за обувки тип пейка

Сигурно преди да направите покупката ще проучите различните модели, които се предлагат днес в търговската мрежа.  Като цяло едни от най-удобните си остават тези с място за сядане. Конструкцията на подобни шкафове наподобява пейка. В коридора най-често се стремим да създадем удобство и комфорт, а купувайки такава мебел със сигурност ще го постигнем лесно. Имате достатъчно пространство, за да подредите всичките си обувки включително и тези на вашите гости. Повърхността на шкафа е тапицирана и предоставя на разположение мека седалка на която може да се приготвяте за излизане. Така не губите от пространството, а получавате многофункционална мебел която се използва по два различни начина. Venus.bg препоръчва един перфектен модел изработен в бяло. Шкаф за обувки 100 – бяло:шкаф за обувки 100

  • „Шкаф модел 100“ е снабден с възглавничка;
  • Двуредов механизъм за обувки;
  • Моделът се изработва от ПДЧ 16 мм;
  • Може да изберете различни цветове за възглавничките.

Чудесна компактна мебел, която перфектно ще се впише във всяко едно помещение независимо от неговите размери. Не се колебайте да изберете такъв модел, защото мястото за сядане е от значение в коридора.

Какви цветове да изберем за обзавеждането

Тук най-вече ще се ръководите от личните си предпочитания и вкусове. Каталога на търговеца представя най-различни варианти като стил, дизайн и цветове. В момента много актуални са светлите тоналности и бялото, защото много семейства избират скандинавския стил на обзавеждане. При него се търси простотата и комфорта като всяка мебел е на точното място и изпълнява стриктно ролята си създавайки комфорт и уют. Белият цвят винаги внася светлина дори в тъмното помещение и създава усещане за повече подреденост и чистота. Модерните шкафове за обувки са изработени от материали, които позволяват да бъдат почиствани безпроблемно само като ги забършете с влажна кърпа. Инвестирайте в ново обзавеждане за коридора и си доставете повече красота и удобство у дома.