Съществуват ли специални правила за избор на шкаф за обувки?

В повечето случаи, когато дойде моментът да промените интериора на дома си се фокусирате най-вече върху всекидневната, кухнята или спалнята. За тези помещения са необходими много и то важни мебели, затова хората често пропускат да отделят необходимото внимание на коридора. Входното пространството също трябва да бъде обзаведено функционално и е важно как ще изберете мебелите, които да присъстват. Тук съхранявате връхните си дрехи, обувките и много други вещи, за които не е останало място в апартамента. Мебели ВЕНУС  https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки ви представя множество актуални модели, изработени от различни производители в красиви и оригинални стилове.

Лесно ли е да изберем качествен и красив шкаф за обувки?

Това е една изключително практична мебел, която присъства във всяко жилище. В момента дизайнерите влагат много старание, шкафовете за обувки да изглеждат все по-красиви и елегантни, за да станат и декоративен елемент. Това пространство е първото което всеки вижда, когато влезе в апартамента, затова е от значение как ще бъдат разпределени мебелите в него. Когато купувате нов шкаф за обувки, е добре да откриете подходящото пространство за него в близост до вратата и да го комбинирате визуално с останалите артикули в помещението. Едни от най-предпочитаните модели изобщо се оказват тези тип пейка.

Много практично измислени и конструирани, за да има зона, в която да седнете удобно. Този шкаф за обувки лесно може да се комбинира с един вертикален, който ще ви даде много голямо пространство за подредба на различни чифтове обувки, ваши и на вашите гости. Ако правилно прецените потребностите си със сигурност ще имате добре подреден и красив коридор.

Съвременните мебели са изработени от надеждни материали. Те ви позволяват лесно да ги почиствате от праха и замърсяванията, с които са в досег. От сайта на Венус може да поръчате следния модел. Шкаф модел Сити 4062 – Калобра/ Сатен:шкаф за коридор

  • шкаф „Сити 4062“ е снабден с две врати;
  • може да побере до 25 чифта;
  • за изработката му се използва ПДЧ 16 мм;
  • има механизъм за плавно затваряне.

Практична и удобна мебел, която ще направи интериора по комфортен.

Защо да изберем мебели в светли цветове за антрето?

Тази част от жилището обикновено няма достъп до дневна светлина. Това означава, че по друг начин трябва да създадете усещане за простор. Бихте могли да боядисате стените в бяло или в светло бежово, а мебелите е добре да бъдат в светлата тоналност на дървесината. Все по-често потребителите поръчват бели и гланцирани артикули, които отразяват светлините на лампите и така зоната става по-приятна.