Шкафът за обувки – внесете ред и естетика в коридора

Обувките – онова нещо, без което дамите не могат да живеят! Буквално… Няма жена, чиито шкаф да не е пълен с обувки за всеки сезон, които все повече се множат. В това няма нищо лошо, само че е нужно да разполагаме и с достатъчно пространство, където да ги съхраняваме.

В този случай, съвременният шкаф за обувки на рафтове е отлично решение да подредим и съхраняваме на подходящо място любимите си чифтове обувки, с които не искаме да се разделим, макар и тяхната мода отдавна да е отминала… Но никога не се знае – някой ден те отново могат да станат актуални, а когато това се случи, ние ще сме напълно подготвени!

Мебелите в коридора

обувки

Често пъти подценяване, но всъщност много важни за комфорта ни у дома, който трябва да се усеща още с влизането през вратата! Никога не пренебрегвайте обзавеждането в коридора, което включва различни по вид мебели:

  • Гардероб (ако има достатъчно пространство);
  • Шкаф за обувки (задължителен);
  • Закачалка;
  • Огледало с шкаф;
  • Други мебели по Ваша преценка.

Коридорът във всеки дом е с различна площ. Това означава, че не можем да кажем с точност какво точно обзавеждане да си закупите, но при всички положения е добре да имате практичен шкаф за обувки, който да включва и колкото се може повече на брой рафтове. В магазин за мебели Венус ще откриете чудесни интериорни решения, които се предлагат и на супер достъпни цени. Цени, които няма да намерите другаде – гарантирано!

Шкафът за обувки

Наистина е много важно да имаме в антрето си практичен шкаф за обувки, който да ни улеснява на влизане и излизане от жилището. С негова помощ ще можем бързо и безпроблемно да намерим подходящо място, където да поставим обувките, с които сме в момента, или да намерим онези, които смятаме да носим през деня. Не е добра идея да оставяте обувките си нахвърляни по пода пред вратата, защото това е не само неуместно от гледна точка на естетиката, ами и крайно неудобно. Магазин Венус Ви очаква!