Кажете STOP на разрушителните методи за откриване на течове

течове

Новостите, които днес се използват от фирмите специализирани в отстраняването на течове в София е в тяхното откриване. Бани, тоалетни, мокри помещения, кухни са сред помещенията, в които не е изключено да възникне ситуация, в която трябва максимално прецизно  и коректно да се установи местоположението на аварията. Инструментите за извършването на този процес са няколко, но днес ще акцентираме върху безразрушителните способи, които реално спестяват на домакинствата не малко главоболия, тревоги и излишни разходи. Със сигурност ако сте родени преди 2000 година сте попадали под ударите на скритите течове, които са се откривали по тривиални и примитивни способи, свързани с къртене и разрушаване. Днес ситуацията е далеч по-интелигентна и осъвременена, тъй като фирмите от София предлагат локализиране на течове само с помощта на техника.

Видове безразрушителни методи за установяване местоположението на течовете

Столицата е от градовете, в които иновациите навлизат изключително бързо. Конкуренцията в сектора налага компаниите, предлагащи такива услуги да проявяват максимална гъвкавост, което от своя страна е добре дошло за клиентите. Една от фирмите, която успешно прилага способите за локализиране и установяване на аварията е Хидро Старт, а най-хубавото в случая е, че екипа може да се отзове на авария, която не е само в някой от столичните квартали, а в някоя друга част на страната.Водоснабдяване

Сред основните технически средства, които си използват за откриване на течове София са:

  • Термокамера;
  • Влагомер;
  • Ендоскоп.

Предимствата и на трита вида уреди е в това, че са лесно преносими, представят прецизно и коректно локализиране на теча, а освен това цената на обследването е в рамките на достъпното. Именно поради това все повече домакинства, които имат съмнение за възникнал теч в домовете си разчитат на Хидро Старт като опитен екип, който да установи състоянието на водопроводната система и да даде предписание за ефективно отстраняване на проблема.

Без къртене, сваляне на плочки, облицовки и всякакви други разрушителни мероприятия. Инвестирането в услугата „откриване на скрити течове със специализирана техника“ е добра инвестиция, която не бива да пренебрегвате при съмнения за такива битови аварии.

Най-използваните уреди за откриване на течове

С три основни уреда ви запознахме, с които водопроводчиците от Хидро Старт работят с цел да намерят точното място на проблема. Всеки от тях си има своите преимущества, но що се отнася до прецизно и моментално откриване на ВиК аварията то термокамерите са явни фаворити. С тях много бързо се установява естеството и мащаба на проблема.

Функционирането на термокамерата е на база на температурната промяна между повърхностите и материалите. Тъй като уреда е изключително лесен за използване се оказва, че дори хора с не толкова голям опит могат съвсем точно да установят къде точно има спукана тръба или друг теч. А самото откриване е първия етап от процеса на справяне с проблема. От Хидро Старт София не само се справят успешно с местоположението на аварията, но предприемат максимално обективни действия, които с минимални разходи, без разрушения и прецизно да върнат нормалното функциониране на инсталацията в апартамента ви.

Услугата включва:

  • Посещение в ден и час удобен за домакинството;
  • Установяване на теча с помощта на термокамера, с която се обследва цялото жилище;
  • В зависимост от броя и типа на установения теч се издават предписания за извършване на безразрушителни мероприятия с цел отстраняване на теча;
  • Ангажираност в отстраняването и извършване на ремонт;
  • Коректно офериране в рамките на сложността и състоянието на ВиК инсталацията.

Много хора се интересуват от стойностното изражение на услугата по откриване на теч с термокамера. От Хидро Старт предлагат срещу 80 лв откриване на проблеми и скрити течове в мокри помещения, бани, кухни, тоалетни и вертикали в жилищните кооперации. Изберете възможност за най-ниски разходи при откриване на проблеми, които засягат ежедневното ви спокойствие у дома.