Тоалетно казанче – какви варианти предлагат от Арена

казанче

Не всяка тоалетна чиния се предлага в комплект с казанче за вода. Предпочитанията на клиентите могат да бъдат за такива с по-малки размери или пък по-голяма вместимост на вода. Реално санитарната зона би определила както размера и формата на тоалетната така и тези на казанчето за вода. А е възможен сценарий за необходимост от подмяна на казанчето поради дефект, което идва да покаже, че е нужно да потърсим вариант, с който да го подменим. На https://www.mebeliarena.bg/баня-тоалетна/тоалетни-казанчета ви очаква богат асортимент от продукти, които могат да върнат спокойствието в санитарната зона.

Какви видове тоалетни казанчета се предлагат на пазара

Като цяло тоалетното казанче се приема като част от системата на тоалетната чиния. Двата елемента не биха съществували поотделно, тъй като са взаимно допълващи се. Избирането на тоалетно казанче не е кой знае каква философия, но отново е нужно да се съобразим с размери, форма и материал на изработка, така че да пасне на санитарния фаянс.Тоалетно казанче

Накратко видовете тоалетни казанчета се изработват от ПВЦ материал или фаянс. Обикновено клиентите залагат на така наречените пластмасови, тъй като са много евтини. Освен това те са лесни за поддръжка  са издръжливи на варовик и влага. Дори да дефектира такъв продукт то не е проблем домакинството да го подмени с нов поради факта, че са много евтини.

Изработените от фаянс казанчета са по-монолитни. Те са значително по-устойчиви и подлежат на ремонт. Обикновено дефектират елементите от вътрешността на казанчето, при които има повече пластмасови детайли. Те са сменяеми, така че ремонта му е лесен. Малко по-скъпи са тези тоалетни казанчета, но в каталога на Арена можете да намерите доста изгодни такива. А тенденциите са за:

  • Казанчета ъглови с долно водоподаване;
  • Стандартни със странично водоподаване;
  • Стенно тоалетно казанче;
  • Вградено казанче и други.

Според нуждите на вашата баня и възможностите като квадратура и водно захранване казанчето може да бъде такова, че да е удобно за използване в ежедневието ви.