Как да подобрите условията за хранене в трапезната зона?

трапезна маса

Много високи са критериите, по които клиентите предпочитат да инвестират в нови мебели за дома си. Това се налага предвид перспективното им използване както и подобряването на условията за използването на конкретните компоненти. И тъй като прекарваме не малка част от деня си в трапезарията е ясно, че и при обзавеждането на тези зони няма как да подходим с незначително внимание,  напротив. Създайте уют и комфорт в своя дом с нашите функционални трапезни маси, които можете да разгледате в сайта на магазин АРЕНА и с лекота да изберете онези, които напълно биха отговорили на вашите високи стандарти и изисквания.

За повече комфорт и уют в зоните за хранене с многофункционални маси

Когато имате ясно поставени цели и знаете точно от какво се нуждаете е напълно естествено да се ориентирате към онези търговски обекти, които са в състояние да ви предоставят отлични условия за пазаруване на надеждни, качествени и практични трапезни маси. Инвестирането в добра и подходяща за интериор ви е способна значително да подобри условията за семейни събирания и канене на гости. Сред основните функции, от които си струва да се възползвате са:

  • Разтегателен механизъм с опция за увеличаването на размерите на плота с поне 1/3 от статичната му позиция;
  • Повдигане на краката на масата с оглед на настройването ѝ спрямо спецификата на столовете за хранене;
  • Трансформираща се функция, която може да предостави възможност за използването на трапезната мебел като холна;
  • Наличие на чекмеджета за съхраняване на кухненски аксесоари;
  • Двойно ниво и други.

На практика това са само основен набор от практични и удобни функции, които значително могат да подобрят трапезните условия. Според вашите виждания и представи за благоприятна атмосфера сега можете да избирате измежду онези, които напълно подсигуряват комфортния ви престой в кътчето за хранене.

Модели маси според формата на плота

 масаБогат асортимент от решения за създаване на уют и комфорт в своя дом можете да постигнете с новите модели функционални трапезни маси. За да е още по-практично и приятно оформено пространството е необходимо да се вземат под внимание някои важни качествени особености, а именно типа на формата на плота. Геометрията е решаваща от гледна точка на това да можете да подобрите стайлинга и условията за използване на трапезното обзавеждане.

Вариантите за покупка, от които можете да се възползвате са:

  • Кръг;
  • Елипса;
  • Квадрат;
  • Правоъгълник.

В зависимост от това дали разполага с разтегателен механизъм съответната мебел можете да прилагате и известни трансформации във формата на плота.