Как да определим броя на чекмеджетата на скрина

висококачествен Скрин

Скриновете са мебели, от които имаме доста големи очаквания. Независимо от техните не толкова големи размери онова, което може да ни провокира като желание за инвестиция и покупка е обема, който може да побере целия създал се хаос в дома ни. Скрина е една от първите мебели, която се е използвала за съхраняване на облекла и до днес ролята ѝ е вързана с това да улесни не само тяхното прибиране, но и намиране. Затова все повече клиенти, на които им предстои да си изберат нови скринове имат колебания относно броя на чекмеджетата. Със сигурност колкото повече чекмеджета има в един скрин то толкова повече вещи ще можем да организираме в него.

Три, четири или повече чекмеджета

Нека да са повечко – това искат жените, за които скрина е една от любимите мебели, в които активно и доста успешно успяват да съберат всичките си дребни вещи, аксесоари, бельо, тениски и вещи за спорт.Скрин

Мъжете също се впечатляват от скринове с повече чекмеджета, защото в тях могат да открият точно онова, което наистина най-много ги тревожи – чорапите, които винаги са в неизвестност и трудно намират два еднакви.

И децата харесват скринове с повече чекмеджета, защото това са техните спътници за подреждане на любимите играчки. А когато има повече чекмеджета то точно така имат шанса да организират своите най-предпочитани и лесни за откриване.

И така настъпи момента да ви запознаем с магазин, в който ще откриете перфектните скринове. С venus.bg/скринове разполагате с:

  • Иновативни варианти;
  • Специални оферти;
  • Функционални скринове с 3,4 или повече чекмеджета;
  • Адаптивни модели, които напълно ще отговорят на вашите визуални и организационни критерии.

Венус е специализиран магазин за най-висок клас мебели, които определено могат да удовлетворят и най-изтънчения ви вкус. А бройката на чекмеджетата можете да избирате според това къде и за какво ще ползвате новата си мебел.