Как да изберем подходящ матрак

матрак

Всеки знае, че добрият сън определя до голяма степен здравето и ежедневието ни. Ако сме добре отпочинали ще се чувстваме бодри и готови да изпълним всяка една задача. Най-важното условие за перфектен сън е изборът на качествен и удобен еднолицев матрак. На пазара може да откриете богато разнообразие от най-различни модели – за производството на някой са използвани пружини, а други са с пълнеж от различни видове пяна. Препоръчваме ви магазин Венус, като място с богат асортимент, коректно отношение към клиента и високо качество на достъпни цени.

Какво е добре да знаете за един еднолицев матрак

Тези модели са снабдени с вградена подматрачна рамка и директно могат да бъдат поставени върху отвора на леглото. Големият плюс при тях е, че може да монтирате повдигащ механизъм за да използвате подматрачното пространство за съхранение на различни дрехи и вещи. Крайният потребител винаги предпочита добрия еднолицев матрак Венус, тъй като неговата цена е значително по-ниска, докато качеството не отстъпва по нищо на другите модели. Не бива да забравяме да споменем, че на пазара има легла, които са произведени специално за да се постави еднолицев матрак. Оттук следва, че когато купуват своята спалня, задължително трябва да попитате консултантите какъв е матракът, който е подходящ за нея.Еднолицев матрак

Днес магазин Венус предлага на вашето внимание два модела еднолицев матрак – подходящ за всеки вкус:

  • Еднолицев матрак Favourite Nova – стилен и качествен продукт с гаранция 5 години. Главна роля играе 7 зоновия пружинен пакет мултипокет, които придават уют и удобство по време на сън. Имате възможност да поръчвате изработка в нестандартен размер;
  • Еднолицев матрак Стейси – изработен е с ядро от покет пружини и високоеластична пяна адаптираща се към тялото. 3D вентилационната лента, гарантира оптимална температура по време на сън.

Нашият съвет е да отделите достатъчно време и да помислите – точно от какво имате нужда, а консултантите на Венус винаги ще ви окажат необходимото съдействие.