Денонощен паркинг до летище София –  бъдете винаги навреме!

Всяко едно наше пътуване е свързано с редица приготовления, с които трябва да се заемем отрано. За да премине гладко предстоящата командировка или семейна почивка, трябва да сме наясно с това, че дори и най-малкият детайл е от значение. Например, повече от нас не се досещат за парко мястото, което ще трябва да си осигурим, по време на отсъствието ни извън страната. А то е от изключително значение, за да намерим автомобила си в непокътнато състояние, когато отново сме на родна земя… Затова помислете предварително какво можете да направите по този въпрос, и резервирайте охраняем паркинг няколко дни преди отпътуването. Така ще сте спокойни, че не сте пропуснали нищо, а завръщането Ви у дома ще бъде спокойно, без да бъде придружено от ненужни негативни емоции!

багаж

Запазете евтин паркинг до летище София от Park and Travel, и не се тревожете за колата си, когато Ви се налага да я оставите за няколко дни (а понякога и повече) в близост до Терминал 1 или Терминал 2. Ако се доверите изцяло на Park and Travel, не само че ще можете да се възползвате от ниски цени и добро обслужване, но и сигурността на Вашата кола ще бъде 100% гарантирана. Всички тези неща са напълно достатъчни, за да заложите на евтин паркинг до летище София от Park and Travel, така че не губете излишно време в чакане на последния момент, за да се погрижите за безопасен паркинг за Вашия автомобил. Действайте още сега, защото колкото по-рано организирате пътуването си, толкова по-леко и приятно ще протече то. Напрежението не е добър съветник, когато трябва да посетим някоя чужда държава… То може да ни подтикне да вземем неправилни решения, като например да паркираме колата си на произволен принцип. Тази опция съвсем не е за предпочитане, тъй като не се знае в какво състояние ще намерите автомобила, непосредствено след като сте се завърнали в България. В този ред на мисли, най-добрият вариант си остава просто да запазите евтин паркинг до летище София от Park and Travel, а защо не и трансфер до и от летището! Последното е супер удобен вариант за онези, които искат да са винаги навреме без излишна хамалогия. Дори и полетът Ви да е в малките часове на нощта, отново ще можете да се възползвате от своевременен трансфер, който ще Ви помогне да се чекирате в уречения час, без да предприемате излишни рискове!

С денонощния евтин паркинг до летище София от Park and Travel Вие ще можете сами да паркирате автомобила си, без да оставяте документите и ключовете на някой друг. Те ще останат у Вас през цялото време, а това ще Ви дава допълнителна сигурност, че всичко ще е наред, след като отново сте на родна територия. Друга причина да се възползвате още сега от тази страхотна услуга, това е възможността за онлайн резервация, която ще Ви спести ценно време, а Вие от своя страна няма да трябва дори да сменяте и местоположението си. Само за броени минути ще успеете да си осигурите надеждно парко място, което ще бъде на Ваше разположение при пристигането Ви. Единственото нещо, което трябва да направите, е просто да сканирате QR кода на бариерата, или да го въведете, за да бъдете допуснати в самия паркинг. Звучи наистина лесно и е точно така. Уверете се сами!

Положителните емоции, когато сме на път, са наистина много. Но не рядко пътуването ни бива осуетено, поради закъснение от наша страна, или заради непредвидени проблеми, които лесно е можело да бъдат избегнати. Дори и да сме осъществили планираното пътешествие, които ни е дало и много поводи за радост, тя лесно би могла да бъде помрачена, ако сме установили, че погрешното паркиране от наша страна е довело до негативни последствия… Предпазете се от всичко това и още сега резервирайте евтин паркинг до летище София. От Park and travel!