Как да изберем нови и по-качествени мебели за детската стая

мебели за детска

Всяко дете заслужава да има само свое и лично пространство в което да се чувства удобно и с удоволствие да прекарва свободното си време. Детската стая може да стане едно прекрасно място, ако изберете правилните мебели за нея. Искаме да ви помогнем като предложим да купите готов комплект включващ основните артикули. Това е най-сигурният начин, че ще постигнете финален перфектен резултат и малчуганът ще бъде истински щастлив от новия интериор. Разгледайте предложенията в каталога на Venus.bg и поръчайте онлайн модерното обзавеждане.

Как да изберем подходящ комплект за детската стая

Обикновено тези комплекти включват доста артикули за които е редно да намерите правилното място. Преди да изберете мебели, измерете детската стая и помислете къде ще бъдат разположени отделните неща. След като оформите интериора, задължително трябва да остане и достатъчно свободно пространство за да има къде детето да играе. Модерните мебели за детска се изработват в различни цветове и комбинации с което по-лесно ще откриете точния вариант за вашето дете. Препоръчваме ви ярки и отличителни мебели за по-малките, защото те са повлияни още от анимационните си филмчета, докато при юношите бихте могли да заложите на семпли дървесни тонове с някакъв дребен цветен акцент. Venus.bg ви дава следната идея. Детско обзавеждане в комплект Сити 5031 – Бяло гладко/Сонома тъмна:"Мебели Венус"

  • Комплект „Сити 5031“ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • Бюро с три чекмеджета и надстройка, както и голям трикрилен гардероб с две чекмеджета отдолу;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • За Ваше по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Леглото е подходящо както за еднолицев, така за двулицев, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрак.

Прекрасен пример за това как с готов комплект може да обновите изцяло стаята.

Защо да купим мебели изработени от ПДЧ

Качеството на съответните мебели обикновено се определя от материалите които ги изграждат. С времето ПДЧ материалът се наложи като чудесен избор за направата на различен вид артикули. Неговото основно предимство е достъпната цена  която дава възможност на всички потребители да се сдобият с ново и качествено обзавеждане. Мебелите изработени от ПДЧ са перфектни за направата на мебели за детската стая, защото могат да бъдат в най-различни цветове, лесно се обработват и предлагат необходимата стабилност. Разгледайте всички предложения в онлайн каталога и изберете готов комплект за стаята, който ще зарадва детето и ще му създаде уютна атмосфера когато си е у дома.