С какво впечатляват съвременните дивани за дневна

холов ъгъл

Обзавеждането, което разполагате жилището си е от значение, за да се чувствате уютно и да прекарвате свободното си време в спокойна атмосфера. За целта е нужно да отделите повече внимание на интериора в дневната, тъй като той се използва от всички и трябва да бъде максимално функционален. Тук най-важният артикул си остава меката мебел. Модерните Дивани са изработени прецизно от здрави материали, изглеждат стилно, заради съвременния си дизайн и със сигурност ще направят атмосферата много уютна. Разгледайте актуалните модели в сайта на Venus.bg и прецените, кой от тях ще бъде най-подходящ за вашия дом.

Кои модели са най-харесвани и защо

От известно време потребителите са насочили своето внимание към многофункционалните артикули с механизъм за разтягане. Това е напълно нормално, понеже съвременните апартаменти са по-малки и дори някъде отсъства възможността да се обзаведе спалня. Подобен диван може да се използва и когато идват гости, които ще нощуват. Практичен е за студентско общежитие, квартира и други. Подобен механизъм присъства както в ъгловите модели, така и в класическите линейни.

Това е и причината да не се чувствате ограничени, когато си избирате нова мека мебел. Преценете внимателно свободното пространство и изберете вариант, който ще го оползотвори най-добре и ще създаде търсения комфорт на всеки член от семейството. В сайта на Venus.bg ви очаква следния модел. Ъглов диван Боно – с функция сън и ракла:диван

  • ъглов диван „Боно“ се състои от 3 части диван двойка с функция сън, ъгъл и лежанка с ракла;
  • при необходимост може да го трансформирате в удобно легло, чрез механизъм подматрак;
  • включени са възглавнички, с пълнеж от силиконов пух и тапицирани седалки от еластичен дунапрен;
  • диван „Боно“ е практично решение за обзавеждането на дома.

Един от изключително харесваните модели, които се адаптират лесно в пространството и създават съвременно излъчване на дневната.

Как да изберем подходяща тапицерия

След като определите вида, размера и дизайна на новия артикул, идва ред да изберете конкретната пицария. Производителите предлагат богат каталог, в който ще намерите кожени и текстилни варианти в най-различни цветове и десени. Решението е особено важно, тъй като диванът е обемен и веднага прави впечатление. Ако сте решили да вземете нещо по-ярко и отличително, нека да е любим за вас нюанс, който няма да ви омръзне във времето. Добре е да подхожда на цветовете на стените и завесите, за да се превърне в една красива и стилна фокусна точка. Част от потребителите предпочитат неутралните тонове по подходящи за скандинавския стил на обзавеждане.