Защо да изберем гардероб с плъзгащи врати?

гардероб с плъзгащи се врати

Като съставна част от нашето жилище спалнята винаги провокира вниманието ни особено, когато избираме мебели, с които искаме да я превърнем в подредено и красиво помещение. Признайте си, че ако нямаше гардероб в тази част на дома то със сигурност безпорядъка  щеше да е на много високо ниво. С изключителен интерес събираме нужната информация за това кое би било най-адекватното и практично мебелно решение, с което да обособим интериора по най-адекватния и разумен начин. А няма как да не ползваме гардероб. Безспорно скрина и подматрачния механизъм под леглото ни разкриват възможностите  за подредба, но гардероба е атрибут, с който не просто намираме решение, а създаваме невероятна и безупречно изградена обстановка, която да ни създаде желаната атмосфера.плъзгащи врати

Не са редки случаите, в които искате да подмените гардероба си поради това, че вече е амортизиран и не предлага достатъчно пространство за всичките ви вещи. Освен това вратите му непрекъснато ви се пречкат и опират в останалите мебели. Разбира се, че можем да ви предложим едно невероятно съвременно решение. Това са така наречените гардероби с плъзгащи врати. Те не са някаква новост и модерна тенденция, тъй като такива гардероби се произвеждат от години. Но иновациите в механизмите на продуктите от 21 век са онези, които ги правят максимално практични и функционални. Днес ще отговорим може би тривиално, но пък основателно на въпроса „Защо да си купя гардероб с плъзгащи врати?“. Наистина всеки, който веднъж е ползвал такава мебел осъзнава преимуществата ѝ. Независимо от причините, които са провокирали неговата подмяна то отново желанието е насочено именно към гардероби с плъзгащи врати.

В съвременния дом дизайна на мебелите наистина е от особена роля за това да превърнем жилището си в уютно и прекрасно място. Безспорно като основно пространство за почивка, сън и преобличане не са за подценяване основните детайли тук. Гардероба с плъзгащи врати е невероятно елегантен. Той изглежда прибран и подреден още с външния си вид. Безспорно лидерството на тези модели гардероби се дължи на това, че те са супер адаптивни. Буквално те прилягат на всяка една спалня, в която бъдат поставени. Само ще направим едно лирично отклонение и ще акцентираме на моделите спални комплекти с включени гардероби. Тук също прави впечатление, че много голяма част от гардеробите са с плъзгащ се механизъм. Така не просто се пести от площта на спалното помещение, но освен това имайте предвид, че наистина е много по-удобно да прибирате или изваждате дрехите си.

Проблемът с отварящите се врати на гардеробите наистина са навсякъде, където всеки сантиметър площ са от значение. Ако и във вашата спалня все няма място и всеки път при отварянето на вратата на гардероба се опитвате да приложите какви ли не  гимнастически умения то ето, че с гардероби с плъзгащи врати ще забравите за това неудобство. Реално не правите абсолютно никакъв компромис с обема на самия гардероб, а напротив. Ако изберете такъв с плъзгащи се врати то дори можете да заложите на максимален размер, поради факта, че няма да търсите място за отваряне, тъй като само с плъзгане си решавате проблема с намирането на облеклата от гардероба.

А гардероба е втората по важност мебел в спалнята. Ако не проявите критичност и високи изисквания при неговата покупка то е ясно, че винаги ще се ядосвате, че не сте заложили на такъв с плъзгащо се отваряне и затваряни. Ако обаче се вгледаме в самия механизъм наистина ще разберете, че не е за пренебрегване и неговия модел. Преди години се ползваха в българските мебелни цехове основно такива плъзгащи се механизми, които бяха турско производство. Лайсните, на които се въртят колелцата за плъзгане обаче бяха от некачествен материал и на втората година клиентите забелязваха поява на ръжда. Това не пречи на отваряемостта на вратите, но пък не е приятно там където сте поставили чистите си дрехи да има такива нелицеприятни неща. Затова днес мебелните производители са доста педантични по отношение на избор на механизми. Залага се на европейски стандарти, които наистина са безусловно качествени и с гаранция за издръжливост при съответното домашно натоварване. А моделите с плъзгащи врати са изключително практични и не само, че могат да се  ползват като свободно стоящи, то са много лесни и за вграждане. А това въобще не е за подценяване, особено когато имате някакво разумно решение по отношение на това, че самото жилище има предвидена ниша за такъв гардероб.

Освен базовите стандартни модели, които се предлагат в търговската мрежа няма как да подминем и онези гардероби с плъзгащи се врати, които се изработват по поръчка. На практика размерите са такива, каквито вие ги заложите.  Като се има предвид самия механизъм и стандартизирането му в определени параметри то до скоро не се предлагаше опция за изработка на такива гардероби по поръчка. Но естествено с напредването на технологиите вече могат да се предлагат и такива по индивидуален размер. На практика е важна дължината на лайсната, която държи вратата и ѝ позволява да се премества наляво и надясно.гардероб

От където  и да го погледнете модела гардероб с плъзгащи се врати си остава на този етап едно от наистина разумните такива. Определено статистика показва, че днес са изключително много почитателите на тези гардероби, тъй като не само не се губи обем за подредба на облеклата, но освен това е едно много разумно и практично решение, с които постигате великолепни организационни резултати. Важно е всеки да знае, че наистина има невероятно много варианти за мебелиране, но когато настане време за избор на гардероб не само вътрешното разпределение е важно, но и онова излъчване, което може да предложи компактност, естетичност и прекрасна обстановка. Каним ви да се запознаете с гардеробите, производство на мебелна фабрика ЛениСтил. ще се изумите от многообразието, креативността и уникалността на тези практични  и функционални мебели. Вземете своя нов гардероб с плъзгащи врати и се възползвайте от преимуществата на тази съвременна мебел.