Основни изисквания при избиране на нов комод за спалня

комоди

В спалнята си почиваме, спим, преобличаме се, усамотяваме се или пък работим. Всеки си има свое любимо нещо, което прави тук. И въпреки, че като помещение е предназначено основно за сън и отдих спалното помещение е пространството, в което сваляме дрехите, с които сме или навън и обличаме тези за вкъщи. Да, можем да кажем, че това е нашата съблекалня или пък гримьорна. Много са ролите на това домашно помещение, така че каквото и да споделим като действие или бездействие, което правим тук няма да е грешно или неправилно. Но не това е темата на днешната ни тема, а мебелите, без които не можем, а безспорно това са комоди за спалня, на които разчитаме за една съвършена организация и перфектен ред.

 Комод по наш вкус

Независимо, че често ги срещаме като скринове, шкафове или тоалетки-скрин все става въпрос за една от функционалните мебели, които ни служат в спалната зона. Както и да ги наричат тяхната задача се свежда до едно – да се въведе съвършена подредба.Скрин

За да е подходящ за това, за което ни е нужен към комода вероятно ще изискваме да бъде:

  • Здрав;
  • Да има дълбоки чекмеджета;
  • Механизмите да са с плавно затваряне;
  • Повърхностите да са гладки;
  • Да няма дръжки или ако има те да са по-семпли и не толкова изпъкнали;
  • Може би да бъде по-висок за да се увеличи вместимостта му.

Ето, че можете да използвате какво ли не като изисквания за да се сдобиете с вашия нов, добър и удобен комод за спалня.

И не забравяйте също така, че освен като вместимост много от тези мебели се ползват и като поставка. Дистанционно, книги, снимки, часовник и дори телевизор поставят някои потребители върху комода в спалнята. Важно е да е бъде усвоен плота му така, че да си осигурим удобство. а за дамите едни от най-предпочитани са онези, които са придружени с огледало. Тогава плота на комода се ползва като тоалетка.