Каква да бъде новата ни маса за кухня

маса

Хубаво е винаги да се търсят съвети, които да насочат клиентите към онези продукти, от които имат  нужда. Съвети, с които грешките ще бъдат сведени до минимум, а удовлетвореността ще е на много високо ниво. Масa за кухня е темата на днешното четиво, тъй като се оказва, че има не малко домакинства, които допускат груби грешки спрямо формата и размера на тази важна за всяко домакинство мебел. има няколко много интересни насоки, които днес ще споделим с вас като идеята ни е да намерим баланса в организирането и визуализирането на трапезната зона.

И размера, и формата са от значение

За да се разкрие потенциала на едно помещение наистина е от съществено значение да не се подценяват главните неща като:Трапезна маса

  • Адаптация;
  • Синхрон;
  • Стилово сътрудничество и хармония между елементите;
  • Правилното им позициониране.

Със сигурност всеки етап си има своите специфики, но за да се набери баланса в помещението за хранене има много голям смисъл от това да се водите от изброените точки. А със сигурност това, което би ви помогнало да постигнете това са формата и размера на масата, тъй като тя е организатора в кухнята, който обикновено поставяме в по-централна позиция.

За да се постигнат удивителни интериорни резултати е много важно да се ръководим от геометричните форми в една стая. Ако например кухнята ви е ъглова или П-образна препоръките на дизайнерите са да изберете правоъгълна или квадратна маса като така ще следвате линията и концепцията в обзавеждането.

Овалните маси са приемливи в интериор, който е с класическа насоченост. Овалите създават повече уют и топлина, така че една такава маса със сигурност ще предаде уникалност.

Освен формата размерите също са акцент, който не бива да се подценява, защото в крайна сметка това води до една симбиоза между елементите и баланс в присъствието. Отстояние от стени, от други мебели са все опорни точки, които трябва да бъдат предвидени за да можете да създадете една съвършена и комфортна зона за хранене.