Дължина и материя – основни щрихи при покупка на макси рокля

рокля

От структурата на тялото и типа на роклята, която сте избрали да облече зависи линията на силуета. Приели сме, че рокли носят дамите, които имат елегантна фигура и могат да си позволят модели с различна дължина, цветни флорални мотиви, с изрязано деколте. Но дали жените с по-едри форми се чувстват пренебрегнати и нямат опция да изглеждат превъзходно, облечени в стилна рокля? Макси модата през последните години придоби съвсем различни измерения, тъй като дизайнери на облекла откриват перфектната формула за всяко тяло, независимо от неговите недостатъци. Решението, което навярно търсите и вие се крие в каталога на Krass Fashion – макси рокли, които ще се погрижат за доброто ви самочувствие и неотразим аутфит.

В крак с модните тенденции

Определено роклята е от типа облекло, което може да ви осигури отлично самочувствие. Дори онези, които са в макси размери са способни да подчертаят по един фантастичен и елегантен начин вашите качества. Имайте предвид, че общо приетите дължини при роклите са приложими и при макси размерите като естествено прекалено късите се носят като туника и могат да се носят с клин или панталон.

Прекрасно стоят на дама с едра фигура:

  • Макси до земята. Те имат способността да издължат и да предадат класически стайлинг. Подходящи са както за ежедневието така и за специални поводи в зависимост от това от какви материи и цветове са изработени;
  • Под коляното. Също практични и супер удобни модели, които позволяват да подчертаете женствеността си и да изглеждате прекрасно;
  • Над коляното. Идеални са за дами, които са по-високи и могат да си позволят по-къси макси модели. Могат да бъдат носени както в офиса така и на различни празненства.

Дължината при макси колекцията е от съществено значение, тъй като определено има за цел да подчертае сексапилните ви форми и да прикрие онези дребни недостатъци, които биха повлияли на самочувствието ви.

Подходящите материи за изработка

макси рокляВъобще не бива да подценяване типа на материята, от която са изработени тези женствени облекла. От това в крайна сметка зависи дали дрехата ще ви стои добре. Не всички тъкани са подходящи за изработка на модели рокли и точно поради това дизайнерите не ги предпочитат.

Целта на избора на подходящата материя е в това дамата да се чувства удовлетворена, свободна да се движи и да не ограничава ежедневните си занимания. Съобразно предназначението на продукта се прилагат тъкани, които:

  • Не се мачкат;
  • Лесно се поддържат;
  • Прохладни са;
  • Нежни са на допир.

С Krass Fashion сега можете да изглеждате и да се чувствате прекрасно, защото гамата дамски облекла са създадени за да ви доставят удоволствие.