Как да обзаведем красива и практична спалня с мебелен комплект

спалня

Интериорът на всяко едно помещение от жилището ни отразява нашите разбирания за красота и функционалност. Мебелите с които се обграждаме в ежедневието със сигурност влияят сериозно на нашето настроение и трябва да бъдат правилно съчетани, за да се използват лесно и безпроблемно. Много от доволните клиенти са заложили на venus.bg : Пълно спално обзавеждане, защото това е най-сигурният начин да имаме стилна и естетична жилищна среда, която все едно е направена от дизайнер. Мебелите са изработени по най-модерни технологии и с висококачествени материали, за да ни служат наистина дълго.

Защо да изберем именно пълното спално обзавеждане

Да подбираме различни мебели може да звучи приятно и интересно, но реално не е точно така. Това занимание отнема прекалено много от времето ни и действа изнервящо, особено когато се опитваме да съчетаем отделните елементи по различни критерии. Ето защо комплектът за спалня е добро решение и представлява всичко което сме искали за тази така специална стая. Пълното обзавеждане включва – легло, нощни шкафчета, гардероб, а понякога и скрин.

Производителите създават много артикули в една серия, които могат да бъдат представени в различна конфигурация. Това от друга страна прави инвестицията в подобно пълно обзавеждане изключително достъпна като цена. Онлайн редовно ще откриете и намаления дори и на по-луксозните модели. Venus.bg ще ви даде малко повече информация за един от наличните комплекти за пълно обзавеждане. Луксозен спален комплект ILGAS 160/200 см. с LED осветление – кура/черен мат:мебели за спалня

  • комплект „ILGAS“ е луксозно предложение за спалнята;
  • комплектът е съставен е от висока тапицирана табла;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и гардероб с огледало;
  • две плъзгащи и една шарнирна врата;
  • вътрешната част е с LED осветление, разпределение – 5 лоста за закачалки, две чекмеджета и няколко рафта;
  • спалнята има рамка за поставяне на двулицев матрак с размери: 160/200 см. Амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • по желание може да допълните интериора с тоалетка и огледало.

Дизайнерски комплект за спалня, който ще обнови интериора и ще ви създаде усещане за комфорт и висока класа.

Кои са модерните допълнения към комплектите

Освен че пълното обзавеждане е много удобен и практичен начин да си създадем уютна обстановка, отделните артикули притежават и допълнителни функционалности. Леглото е снабдено с механизъм за повдигане на матрака, чрез който получаваме още място за съхранение на вещи в основата на леглото. Все повече хора избират модели в които присъства гардероб с плъзгащи врати и вградено огледало. Освен, че изглежда невероятно атрактивно, той ви спестява и пространство. Съвременното LED осветление е друг детайл, който не бива да пренебрегвате при покупката на пълно обзавеждане.