Да обзаведем ли трапезарията с модерен кухненски ъгъл

Когато търсим мебели за своя дом обикновено се стараем те да бъдат качествено изработени, красиви на външен вид и разбира се практични. Има един елемент, който със сигурност е подходящ за всяка трапезария и би я направил много уютна и предпочитана от семейството. Това е кухненският ъгъл, който може би сте виждали в различни домове през годините. Той е добре познат, но рядко му се отделя заслуженото внимание. Виж тук новите модели, които онлайн магазин Venus.bg е приготвил в каталога си. Този артикул чудесно би заместил класическите столове, като ще направи зоната много по-комфортна.

Какви са причините да изберем именно кухненски ъгъл

Ако се замислите ще си дадете ясна сметка, че този артикул би бил много по-удобен инсталиран в помещението, няма да заема много място, и в същото време ще даде повече позиции за сядане около масата. Вижте тук различните модели. Безспорен е комфортът от това да сме седнали на мека тапицирана мебел с облегалка. Кухненският ъгъл ще създаде място за почивка и релакс, което може да бъде използвано ежедневно от цялото семейство. Вижте тук как изглеждат различните видове. Има моменти когато се нуждаем от усамотение и точно тогава трапезният кът ще ни го даде. Разтегателната функция с която са снабдени диванчетата е много полезна, когато искаме да полегнем на спокойствие или да настаним гости. Незаменимият кухненски ъгъл е снабден и с ракли за съхранение които се намират под седалките. Каквото и да кажем то ще бъде малко, защото диванът е действително качествен, функционалн, а е на достъпна цена. Вижте тук актуалните ценови оферти.

Как да открием подходящ модел

Няма да се затрудните в избора на правилния модел, защото разнообразието е голямо и всеки лесно ще намери размер който да отговаря на стаята в дома му. Освен подходящата големина трябва да помислите и за тапицерията, понеже основно тя трябва да бъде синхронизирана с останалите неща в интериора. Каталога на онлайн магазина предлага различни варианти на дамаски от които да избирате. Вижте тук примерен модел. Кухненски диван Далия:ъгъл далия

  • Класически кухненски артикул Далия, подходящ за обзавеждане на хол или дневна;
  • Включва голям диван с механизъм, малък диван и ъгъл;
  • Функцията сън ще Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден;
  • Моделът е с универсален ъгъл;
  • Отделните модули позволяват обръщане на ъгъла в зависимост от помещението и индивидуалните предпочитания. Вижте тук как изглежда дизайнът.

Един универсален модел ще се впише много бързо във вече наличния интериор. Вижте тук всички комбинации. Изберете подобна практична мебел, която ще направи жилището ви много уютно и предразполагащо към различни видове почивка. Колкото повече комфорт е създаден у дома, толкова по-добре ще се чувстваме след дългите и натоварени дни.