Каква трябва да бъде модерната кухня

кухня луксор

Важно мебелите да са най-вече практични, но също така стилът им е добре да отговаря на общия интериор в дома. Така когато влизаме от стая в стая, ще се чувстваме еднакво комфортно и нещата ще се допълват. Виж повече за съвременното кухненско обзавеждане в каталога на магазин Venus.bg. В момента могат да се избират мебели в най-различна конфигурация, благодарение на модулната си изработка. Има готови комплекти, съдържащи необходимите артикули, но и самостоятелни елементи, които сами да подберем. И в двата случая ще направим атмосферата функционална и елегантна. Различните артикули се изработват качествено за да издържат на ежедневната експлоатация.

Какво е предимството да имаме съвременна модулна кухня

Всяка домакиня си мечтае да разполага с удобни шкафове, в които да подрежда домакинските съдове и другите принадлежности, както и достатъчно удобен работен плот. Вижте повече за разновидностите онлайн. Модерните модулни мебели предлагат и възможността да бъдат вградени електроуредите, което ще направи обстановката още по- стилна и елегантна. Ако изберем готов комплект ще се радваме на многофункционалност, тъй като дизайнерите са се погрижили да имаме бърз и лесен достъп до всичко необходимо и нещата са конструирани точно така. Вижте повече за различните конфигурации в сайта.

Например ъгловите модели оформят триъгълен работен плот, подходящ за заетите домакини, които търсят най-вече практичност. Същото важи и за линейните модели, при които шкафовете са в права линия. Виж повече за характеристиките на модулното обзавеждане с изнесен остров, за което обаче е нужно повече свободно пространство. Venus.bg препоръчва един универсален вариант. Кухня Гланц 320, плавно затваряне, MDF пърл / бяло – 320 см вижте повече подробности:кухня гланц

  • Кухня „Гланц 320“ е съставена от горни и долни кухненски шкафове с механизми за плавно затваряне на вратите;
  • включително шкаф с място за вграждане на готварска печка и шкаф за мивка;
  • кухнята се изработва от МДФ 18 мм и ПДЧ 16 мм в практични размери.

Стилният бял цвят и завършващият гланциран ефект кара мебелите да изпъкнат в помещението и да го направят наистина модерно и елегантно. Вижте повече за модела в каталога на търговеца.

Да поръчаме ли обзавеждането по интернет

Добра идея е да заложим на онлайн покупката, тъй като при тези търговци има много по-голямо разнообразие от модерни мебели. Особено що се касае за кухнята е много по-рационално да купим модулни елементи или готова комбинация. Ако поръчаме по индивидуален проект, това ще отнеме прекалено много време и ще струва много. Вижте повече за удобството да се пазарува в онлайн магазин, като разгледате каталога и се запознаете с формата за поръчка.