Кое обзавеждане ще подхожда на модерната спалня?

Ако вече ви се иска да обновите жилището си и да го направите спрямо съвременните тенденции на обзавеждането, е добре да разгледате офертите онлайн. Мебели ВЕНУС ви представят перфектни идеи за интериора на спалнята. Модулите са съчетани по един много добър и професионален начин, за да оформят готов комплект за обзавеждане. Цената на тези изделия винаги е много достъпна и това дава шанс на повече потребители да се възползват от покупката. Артикулите се отличават със своята перфектна изработка, здравина и различни съвременни екстри.

Как да определим точния комплект мебели за нашата спалня?

За да оформите красиво помещението и то да отговаря на вашите критерии за функционалност, трябва да се съобразите с неговия размер. Готовите комплекти са много разнообразни като дизайни, но също така и като размери на модулите. Имате шанс да вземете по-голямо или по-малко легло, двукрилен, трикрилен или по-голям гардероб. Всичко това ще зависи от големината на спалнята, която декорирате. Модерното обзавеждане се характеризира с това, че всички елементи се допълват визуално и оформят една цялостно завършена картина. Не са пропуснати и нощните шкафчета, които трябва да поставите от двете страни на леглото.

Изберете дизайн, който ви допада и цветове, които ще се съчетаят с нюансите на стените, текстила и другите елементи в стаята. След като не се налага да търсите нещата поотделно бихте могли да се фокусирате върху правилното разпределение на модулите в спалнята. Изберете предварително местата, където ще инсталирате артикулите и оставете достатъчно пространство, за да ги използвате лесно и да се преминава през стаята. От магазин Венус ще ви представят един прекрасен нов модел. Спален комплект ALENA – 160/200 см, Дъб дакота / Графит:спалня

  • спален комплект „ALENA“ в цветове дъб дакота/ графит;
  • леглото е с тапицирана табла с еко кожа и LED осветление, оборудвано с амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • леглото е подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., като при закупуването на матрак е необходима и рамка;
  • гардеробът е с плъзгащи врати;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша, скрин с две чекмеджета и огледало допълват интериора на спалнята;
  • комплектът е направен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Луксозно и качествено изработени мебели в комплект, отличаващи се със своя съвременен дизайн и излъчване.

Защо гардеробите с плъзгащи врати са предпочитани?

Плъзгащите врати станаха много популярни, защото предлагат невероятно лесен начин, за да достигнете до дрехите във вътрешността на гардероба. Те създават усещане, че тази иначе обемна мебел е по-елегантна и компактна.

Спестяват от пространството в стаята, движат се плавно и безшумно, което прави истинско удоволствие използването им. Често точно върху вратите са монтирани и големи огледала, които са полезни в стаята, в която се приготвяте за излизане.