Как изглеждат съвременните и модерни секции за хол?

холна секция

Нормално е когато сте използвали дълго време определено обзавеждане, то да ви е омръзнало визуално и да е започнало да дава дефекти. Сега е моментът да разгледате качествените модерни секции от Мебели ВЕНУС. С тяхна помощ жилището ви ще стане още по елегантно и функционално. Характерно за модерното обзавеждане е начинът по който е изработено. Мебелите са под формата на отделни модули, като така правят пространството да изглежда много по-оригинално и раздвижено. Вече няма прекалено обемни и тромави конструкции и все пак практичността на секциите е запазена напълно. Получавате необходимите шкафове, гардеробчета и отделения за съхранение на вещи.

Какви удобства ще ни предложи една модерна секция?

Ако искате да инвестирате в хубаво и качествено обзавеждане ви препоръчваме, да разгледате съвременните секции. Подобна мебел не купувате прекалено често, затова ви предлагаме да поръчате по луксозен и елегантен модел. Секциите са на модулен принцип, а това е шанс много лесно да откриете функционалностите и размерите, които ще отговорят на вашите предпочитания. Хората, които имат повече неща за съхранение избират секции с включен гардероб и допълнителни шкафове.

От друга страна за по-малък апартамент е удачно да вземете елегантен минималистичен модел с рафтове, витрина със стъклени вратички и поставка за телевизор. Всяка мебел има своите преимущество в зависимост от това какво точно очаква потребителят от нея. Общото между всички е прецизната изработка от здрави материали, както и красивите дизайни в най-различни цветове със и без декоративни елементи. Впечатления правят механизмите на чекмеджетата и шкафовете, които ви позволяват да ги отваряте и затваряте безшумно и плавно. От магазин Венус ще ви дадат следния пример за хубава и модерна мебел. Модулна секция City 6053 – Сонома арвен / Бяло гладко:секция

  • холна мебел „City 6053‘‘ включва четири отделни модула;
  • висок витринен шкаф с врата бронз;
  • стъклени рафтове и LED осветление;
  • шкаф с две врати и ниши;
  • ТВ шкаф с падаща врата и две ниши;
  • предназначена е за монтаж към стена, а вратите са с плавно затваряне.

Практичен комплект, който ви позволява да оформите красив и удобен интериор в хола.

Какво е предимството на мебелите изработени от ПДЧ материал?

В последните години производителите на обзавеждане предпочитат да работят с по-съвременни материали. ПДЧ плоскостите са много добра алтернатива на естествената дървесина, защото са по-евтини, но също така здрави и устойчиви. Мебелите направени от тях се характеризират с красивата си и естетична визия. Има възможност да бъдат предложени в най-разнообразни цветове. Благодарение на това потребителите се радват на модерни мебели, които лесно се съчетават с интериора. Завършващият гланциран ефект предпазва обзавеждането от повреда, а вие много по-лесно поддържате хигиената у дома.