Какво е важно да знаем щом търсим нов матрак

матрак

За да бъдем здрави и изпълнени с достатъчно енергия е важно как сме спали през нощта. Ако сме си осигурили една добра почивка, без периодични събуждания, ще бъдем много по качествено отпочинали на сутринта. Това зависи не само от вида и размера на леглото, но най-вече от матрака, който сме избрали. Тази покупка е доста специфична, тъй като не се прави толкова често, а артикулите имат сложни характеристики. Преди да изберете нов модел ви препоръчваме да научите малко повече подробности за съвременните матраци и начина по който са направени. Актуални модели на достъпни цени ви очакват онлайн във https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници.

Какви модели се срещат в зависимост от материалите за изработка

Хората имат различни изисквания и предпочитания към матрака на който ще спят, затова и днес се предлагат толкова разнообразни модели. Те са изработени така, че да предложат удобство и комфорт на хора с различно телосложение и различна позиция на тялото по време на сън. Популярните еднолицеви и двулицеви матраци направени с различен вид пружини, осигуряват комфорт и добра опора за тялото. Пружините могат да бъдат бонел или покет.

Различни са артикулите съставени от мемори пяна или латекс. Те се водят по-луксозни и иновативни, като чудесно запазват формата на тялото и хармонизират с неговата температура.  Потребители избират хибридните матраци в които са вложени различни по вид материали. Те са по комплексни и гарантират пълно удобство. Venus.bg ще ви предложи характеристиките на – Двулицев матрак Орто Релакс:двулицев матрак

  • двулицев модел „Орто Релакс“ е с ядро от висококачествена еластична пяна, мемори пяна и силиконова вата;
  • ще се приеме извивките на тялото ви, за да гарантира необходимото ниво на комфорт за един спокоен сън;
  • моделът притежава анатомични свойства, предоставящи стабилна опора, правилна стойка по време на сън и релаксация на мускулите;
  • за изработката на „Орто Релакс“ са използвани висококачествени материали, устойчиви на натоварване;
  • обвит е в калъф с луксозна плетена дамаска с антибактериална обработка.

Луксозен модел, предпочитан от много клиенти. С него си гарантирате спокоен и качествен сън за дълго време.

Да изберете ли двулицев модел

Търсейки нищо подобно със сигурност ще попаднете пред дилемата, дали да поръчате еднолицев или двулицев вариант. Определено вторият е по-предпочитан от потребителите, независимо че е малко по-скъп. Той има по-дълга гаранция, защото може да бъде завъртан в различни посоки и страни, което позволява да се износва по-равномерно и бавно. Ако решите да купите двулицев модел ще останете изключително доволни, и ще се наслаждавате на комфортен сън доста дълго време. Грижете се правилно за артикула и той ще ви служи дори и след изтичане на гаранционния му срок.