Как да изберем перфектните офис столове

Когато прекарвате работния си ден в седнало положение пред компютъра, това отстрани изглежда лесно и приятно занимание. Ако обаче се поставим на мястото на човека, който се налага да бъде в една позиция на тялото осем часа, вече няма да мислим така. Могат да започнат най-различни схващания, болки във врата, кръста и други. Оттук вече започва един дискомфорт, който повлиява негативно на целия ден и най-вече на работата която има да бъде свършена. Ето защо ергономичните офис столове са най-важният съюзник на служителите, които имат привилегията да работят пред компютър. Мебели Венус са подготвили в каталога си богато разнообразие от различни модели, за да изберете по-лесно перфектния вариант за вашите служители.

Какви механизми трябва да притежава качествения офис стол

Артикулите създадени за работа на компютър са конструирани по начин, който позволява те да бъдат регулирани в различна позиция. Благодарение на различни и модерни механизми може да повдигнете седалката до определена височина в зависимост от вашите нужди, да настроите наклона на облегалката, подлакътниците и дълбочината при седнало положение. Луксозните директорски модели са снабдени дори с релакс механизъм, благодарение на който може да отпуснете тялото си в полулегнало положение усещайки приятно залюляване. Много е помислено по това моделите да бъдат направени максимално ергономични и да са изработени от достатъчно здрави материали. Венус ще ви представи подробности за един перфектен модел. Президентски офис стол Lorena Lux с подлакътници (мрежа и дамаска) – Черен:президентски офис стол

  • Президентски офис стол „Lorena Lux“ е с иновативен дизайн, който ще внесе цвят и модерен стил в офиса;
  • Столът е изработен от висококачествена дамаска, здрава мрежа, хромирана база и регулируеми подлакътници;
  • Облегалка за главата, която също може да се нагласи по височина;
  • В основата на офис стола е вграден газов амортисьор за коригиране на височината;
  • Има люлеещ механизъм, а в облегалката му – лумбална опора.

Перфектният дизайн и качество на изработка, комбинирани с модерните механизми ви предлагат един продукт, който напълно ще отговори на очакванията ви.

Да насочим вниманието си и към посетителските модели

Не пропускайте да снабдите фирмата си и с така наречените посетителски офис столове. От тях не се изисква да имат различни механизми, а само да са здрави, комфортни и с приятен дизайн. И тук ще срещнете луксозни модели, които са тапицирани с естествена кожа, предлагат невероятно удобство и са на по-висока цена. Изберете модел, като се съобразите с интериора във вашата фирма и останалото оборудване което присъства. Купете поне няколко посетителски модела, за да сте сигурни че гостите и партньорите на фирмата ще бъдат настанени както трябва и ще останат с добро отношение към вас.