Кои са основните принципи при подбор на шкаф за обувки

Шкаф за обувки

Покупката на нов шкаф за обувки сигурно и основано на това, че броя на хората обитаващи имота се е увеличил или пък стария вече е доста амортизиран. Как да изберете идеалния, така че не само да се интегрира перфектно в обстановката, а и да може да осигури оптимално практични и функционални условия за подреденост и уют? Виж тук какво предлага в своята колекция от нови модели шкафове за обувки магазин Арена. Това, което със сигурност ще ти направи силно впечатлени са разнообразието от тенденции както и отличните цени. За да избереш подходящия можеш да се възползваш от краткото ръководство, което сме ти подготвили днес.

Шкаф съразмерен с квадратурата на коридора

Концепцията, от която мнозина могат да се възползват е да се конфигурира такъв коридор, в който освен мебели да има и достатъчно свободно пространство. Затова и размерите при шкафовете за обувки се предлагат в пропорции, които да бъдат съпоставими спрямо мястото, в което желаете да си позиционирате.

По отношение на габаритите шкафовете се делят на:

  • Малки, които са подходящи за използване от домакинство, което се състои от двама души;
  • Високи. Идеално решение за използване от повече хора, но в ограничено пространство. Осигуряват повече място за съхранение на обувките;
  • Универсални. Това са онези шкафове, които освен площ за обувки имат и седалка. Сигурно ги помните от детството си? Ето, че и до ден днешен също са сред най-купуваните в търговската режа.

Дизайн, стил и цвят

ШкафПо обзавеждането на коридора ще познаете какъв е стила на жилището в останалите му зони. Това е максимата, която прилагат интериорните дизайнери и точно поради това е необходимо вие също да го приложите. Не случайно казват, че антрето е визитката на един дом, тъй като реално запознава прекрачващия прага с онова, което го очаква в дневната, кухнята, трапезарията и дори спалнята.

Иновациите при шкафовете за обувки се отнасят до това, че те наистина са доста усъвършенствани. При производството се акцентира не само на удобните и удачни за адаптация размери, а също така се подобряват:

  • Механизмите, чиято роля е да поберат много повече на брой чифтове домашни пантофи и обувки;
  • Издръжливост на изделието на влага и корозия;
  • Интересен и модерен дизайн;
  • Светли тонове, които са идеални за коридора предвид факта, че помещението е изолирано от ес естественото осветяване и се разчита на изкуствен източник.

Избирането на мебелировка за антре и коридор можете да улесните като се запознаете с качествените и функционални модели на магазин Арена. Отлични цени и безкомпромисно качество ще откриете в колекцията специално селектирана за взискателни клиенти.