Кога да се обадим на ВиК фирма

Няма човек, който да не си мечтае да живее в просторен апартамент, а защо не дори в къща с двор! Когато имотът ни е с голяма площ, ние усещаме свобода и комфорт, които не могат да се сравнят с нищо друго… Но наред с удобствата, вървят и ангажиментите ни към жилището, които не могат да бъдат отменени, отложени или пренебрегнати! Редовните ремонти и честите инспекции на съоръжения като водопроводната система или електрическата инсталация, са само една минимална част от всички задачи, които трябва да отметнем, говорейки за поддръжката на дома си. Обръщайте внимание на всичко, което Ви заобикаля, за да използвате жилището си пълноценно!

ВиК инсталацията

водомер

Това е сложна система, която винаги трябва да бъде обект на нашето внимание. Ако забележим нещо нередно, първата ни работа е да повикаме опитен водопроводчик, който да се заеме с откриването и разрешаването на проблема. Тук искаме да вметнем, че не е никак желателно сами да се опитвате да правите каквото и да е, защото ако не сте достатъчно компетентни, резултатите могат да бъдат крайно неудовлетворяващи. Най-добре се доверете на специалистите, защото само те знаят как точно да подходят, когато става дума за смяна на водомери, или за локализирането и отстраняването на теч!

Кога водомерът е за смяна

Сред най-честите причини да се обърнем към Вик фирма, това е смяната на водомер. Този елемент от водопроводната система е изключително важен, за да плащаме точни сметки за вода всеки месец. Поради тази причина, е редно да се отнасяме с повишено внимание към водомера в дома си, като ако забележим, че той отчита по-малко вода, или пък завишава разходите, да го подменим в най-кратки срокове! Сигналите, които ще Ви подскажат, че е време да извършите подобен вид Вик ремонтна дейност са следните:

 • Външни повреди по водомера;
 • Грешно отчитане;
 • Предписания от страна на инкасатора;
 • Амортизиране на водомера и др.

Всяка една от тези причини са важни и достатъчно сериозни, за да се обадите на доказала се в областта ВиК фирма. Ние Ви съветваме да се обърнете към Хидро Старт, защото там ще откриете разнообразие от водопроводни услуги, включително и смяна на водомери. Вие избирате!

Какво включва подмяната на водомер

Навярно се чудите какво точно включва тази услуга, което е нещо напълно нормално, имайки предвид важността на подмяната на водомера. Стъпките са няколко, или с други думи както следва:

 • Отстраняване на стария водомер;
 • Монтиране на нов водомер;
 • Пломбиране;
 • Узаконяване на водомера (за топла и студена вода);
 • Издаване на нужните документи.

Вие няма да имате ангажимент към нито една от изброените точки. Всичко остава в ръцете на фирмата, която сте наели, а за да останете напълно доволни от услугата, Ви препоръчваме Хидро Старт. Така ще платите по-малко, но ще получите качествена смяна на водомер, която ще Ви гарантира правилното отчитане на вода всеки месец!

Други ВиК услуги от Хидро Старт

Със сигурност се чудите какво още можете да получите от Хидро Старт, тъй като не само смяната на водомер е повод да се обърнем към някоя ВиК фирма. За да бъде едно домакинство добре организирано, трябва да мислим за всичко, а поддръжката на водопроводната система не може да чака. В случай, че Ви предстои ремонт на банята, или просто искате да направите известни подобрения (покупка на нови уреди или др.), със сигурност ще Ви е нужна опитна ВиК фирма, която да се заеме с планираните дейности, отменяйки Ви в тяхното извършване:

 • Монтаж на тоалетна чиния;
 • Монтаж на бойлер;
 • Смяна на радиатори;
 • Монтиране на съдомиялна или пералня (или и двете);
 • Монтаж на биде;
 • Монтаж на мивка и много други.

Освен всичко изброено, ще имате възможността да наемете Хидро Старт и когато в дома Ви има теч, който от дълго врмее Ви създава неприятности. Наред с козметичните дефекти, искате да премахнете и риска от по-сериозни аварии, което е и правилното решение, а именно тази фирма ще Ви предложи най-добрия план за действие. Възползвайте се!