Как да намерим точната холна маса

холна маса вилма

Със сигурност мебелите, които днес се предлагат в търговската мрежа са коя от коя по-красиви, практични и привлекателни като дизайн. Може би на първо място трябва да поставим артикул като холната масичка, тъй като тя действително е декоративна мебел от която очакваме и доста ежедневна практична насоченост. Преди да започнете търсенето на подобна важна вещ се запознайте с моделите, които в момента са актуални. Предлагаме ви да разгледате богатия каталог на онлайн магазин https://venus.bg/холни-маси. С помощта на този артикул може доста да измените интериора в дневната и да го направите модерен и стилен.

Помислете от каква масичка за кафе имате нужда

Във всеки апартамент може да бъде намерена тази мебел, но е важно да знаете точно от какво имате нужда лично вие. Освен да ви допада на външен вид холната масичка трябва да бъде и удобна за употреба. Ако вършите някаква служебна работа и използвате лаптоп и техника е добре да предвидите модел с допълнителен плот, където бързо да може да приберете нещата си когато е нужно. Много хора гледайки телевизия обичат да вдигнат краката си и да ги изпънат именно на масичката. При това положение една ниска стабилна мебел тип табуретка ще бъде най-удачният избор. Семействата, които често канят гости и сервират почерпка и напитки в дневната със сигурност биха се зарадвали на модел с достатъчно голям плот и дори повдигащ механизъм. В сайта на Venus.bg може да разгледате следния вариант. Разтегателна холна мебел KENT ELAST 130/170 (134-174)/67/60-76 см. С повдигащ механизъм, MDF кестен:разтегателна холна маса

  • ELAST 130/170 – класическа визия, подходяща за хол или дневна, изработена от МДФ и ПДЧ;
  • Плотът е правоъгълен;
  • Снабден с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • Тя част от серия мебели „KENT“ с класическа ретро визия.

Стандартната и добре позната мебел, може да бъде функционално допълнена от различни механизми, чрез които да я използвате практично в хола.

Какви са предимствата на мобилните помощни модели

Много клиенти избират скандинавския стил на обзавеждане при който няма излишни елементи и всичко е добре подбрано и внимателно съчетано. Тази тенденция в интериорния дизайн обикновено препоръчва масичката за кафе да е по-малка – тип помощна. Така елементът е достатъчно мобилен, може да се премества в зависимост от нашето предпочитание, като в същото време е и функционален, защото има наличен плот и пространство за съхранение. Подобни по размери холни масички изглеждат добре съчетани с модерните ъглови дивани. Те са изработени от съвременни материали и цветовете обикновено са в светлата тоналност. При положение, че се увличате от този тип интериорна тенденция, ви предлагаме да разгледате каталога на интернет магазина за идеи.