Какво да направим ако търсеното жило за съединител не се предлага от магазините за авточасти?

жила за съединител

Случвало ли ви се е току що да е излязла колата от сервиза и на следващата пресечка отново да усетите, че има нещо не така както трябва. Обикновено това е срещана практика при по –старите коли.  Тъкмо оправиш нещо и хоп – нов проблем. Ще кажете, че и автосервизите трябва да имат работа, но като си направите сметка за разходите, дадени за ремонт се оказва, че може би е най-добре да се направи продажба на старата и покупка на по-нов и здрав модел автомобил. Но е неизбежно в хода на експлоатация на преводното средство де се избегнат ремонти, които са свързани с нормалните амортизационни процеси, които са наложащи. Като се има предвид, че в автомобила има множество свързващи жила то дори едно от тях да откаже да работи във всички случаи ще предизвика сериозни проблеми с ефективността на автомобила. А жилата а детайли, които са с особена важност за някой от системите и тяхната подмяна е овче от задължителна.авторемонт

Ако например жилото за отваряне на прозореца на задната врата е отказало то може и да си спестите разхода по неговата подмяна. Но доста по-сериозно стоят нещата със скъсани жила на съединител. Тук е неизбежна намесата на професионалист, тъй като реално превозното средство става напълно неизползваемо. Специфичното при тези жила за съединител е това, че те не са еднакви за всички превозни средства. Различават се по модел и марка на превозното средство и не винаги е толкова лесно да си намерите резервно такова, което да замени старото и неработещо.

Днес обаче можете да поемете въздух, тъй като ще предложим решение и за вашата кола. Знаете ли, че има български производител на всякакви видове жила за автомобилната система – от такива, които подпомагат работата на електрическите стъкла до точно това, от което се нуждаете – жило за съединител.  „Микрон Доцев ЕООД“ е водещ производител на всякакви видове жила, независимо от марката и дори годината на производство на вашия автомобил. Приоритет за производителя е не просто да предлага широка гама от продукти за масово ползвани у нас модели превозни средства, а също така освен серийното производство се предлагат и единични бройки. Това е невероятен шанс за собствениците на возила, които не намират жило за съединител на своята марка и модел лек или тежкотоварен автомобил. Затова ако не успете да намерите в магазините за авточасти точно това, което ви трябва то не пропускайте да се свържете с фирата, която ще изработи качествено ново жило, независимо че става въпрос за единична бройка.