Какви шкафове ще направят кухнята удобна и модерна?

Едно от най-важните помещения в жилището, което заслужава красиво и практично обзавеждане е кухнята. Тук трябва да разположите подходящи мебели, които ще ви позволят да приготвяте храната бързо и да подреждате всичките си пособия. Долни кухненски шкафове venus.bg имате възможност да откриете онлайн в каталога на магазина. Освен отделни модули, които да съчетаете по ваше желание имате възможност да се сдобиете и с готов комплект за още по-голямо удобство.

Какви предимства предлагат модерните шкафове за кухня?

Ако искате обзавеждането да бъде красиво и комфортно, е добре да изберете качествено и модерно обзавеждане. Готовите комплекти съдържат горен и долен ред шкафове за кухня. Те ще ви създадат много удобства, защото разполагате с нужното пространство да подреждате нещата, които ползвате в тази част от дома. Те са обединени от термоплот и термо гръб.

Ще имате достатъчно голяма работна площ, на която да подготвяте продуктите преди да започнете готвенето. Това обзавеждане се характеризира и с модулите, в които се вграждат различните домакински електроуреди. Така обстановката изглежда по завършена и красива. От магазин Venus.bg препоръчват да разгледате всички готови комплекти както и самостоятелните модули. Имате шанс да оформите интериора по ваш вкус, благодарение на качествените и практични шкафове за кухня. Ще ви представим характеристиките на един от най-актуалните модели в момента. Кухня с остров Сити 9126 MDF Олив мат/Сонома арвен 360 + 122 см остров 224 см:мебели за кухня

  • кухня с остров „Сити 9126“;
  • шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • чекмеджетата имат механизми InnoTech Atira – Hettich, които позволяват пълно изтегляне и плавно прибиране;
  • кутията и гърба на чекмеджетата са метални, а дъното от ПДЧ;
  • при наличие на комин, врата и др. е подходяща е за стандартен прав и ъглов монтаж (няма ъглови шкафове).

Стилен комплект за кухня подходящ за всеки модерен и изискан дом.

От какво материали се правят най-здравите и качествени шкафове?

Производителите използват най-често MDF и ПДЧ плоскости. Тези съвременни материали заместиха дървесината, защото имат много добри характеристики и са устойчиви. Шкафовете няма да се повредят от влагата и замърсяванията и ще може да поддържате една перфектна хигиена без много труд.

Това обзавеждане задължително трябва да бъде достатъчно здраво, защото шкафовете ще са натоварени със задачата да съхраняват много от вашите пособия. Същото важи и за конструкцията на вратичките и чекмеджетата, понеже те са постоянно в действие отварят се и се затварят непрестанно. Когато инвестирате в ново обзавеждане винаги се интересувайте от какви материали е изработено, за да сте сигурни, че инвестирате в нещо наистина стойностно.