Как да имаме красива и удобна спалня с подходящите мебели

мебели за спалня

За да открием подходящите мебели за спалнята е важно да подходим разумно към въпроса и да вложим цялата си фантазия. Хората, държат особено много на зоната в която си почиват и спят, защото тя е онова лично пространство от което всеки се нуждае. Как ще бъдат подбрани мебелите, зависи изцяло от вашия вкус. Лесно ще се справите обаче със задачата, ако изберете https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. Предимствата на комплектите никак не са малко и ако се замислите бихте предпочели именно тях. Дизайните са много интересни и разнообразни, което е шанс да имате една уютна и приятна атмосфера за почивка.

Как да откриете правилния комплект за спалня

Производителите на мебели са се погрижили да ви отменят в задачата по подбор на отделните елементи. Така спокойно може да се фокусирате върху други важни моменти от покупката. За да бъдете удовлетворени от комбинацията, която ще изберете тя трябва да е подходяща като размери за стаята в която ще бъде разположена. За целта определете позицията на отделните мебели и измерете мястото, за да сте уверени, че всичко ще съвпадне. Стилът и цвета на артикулите може да бъде най-различен, като решението е лично ваше, тъй като външни хора в тази стая не влизат. Магазин Venus.bg ще ви даде малко повече подробности за един перфектен модел. Комплект Аполо 2 – 140/190 см – Бяло гланц – повдигащ механизъм, плавно затваряне:спалня

  • спален комплект „Аполо 2“ ще Ви предложи различни екстри като механизъм за повдигане на матрака и механизъм за плавно затваряне на гардероба;
  • комплектът е съставен от легло с табла, подходящо за еднолицев и двулицев матрак;
  • трикрилен гардероб с чекмеджета, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • изработен от ПДЧ 16 мм;
  • предлага в различни цветови комбинации, чрез които да го съчетаете с интериора на спалнята.

Съчетанията са функционално разпределени, така че да имате достатъчно просторно място за спане, гардероб за подредба на дрехите и практични нощни шкафчета. При наличие на достатъчно пространство винаги може да прибавите и многофункционален скрин.

Защо да направите спалнята в скандинавски стил

Онлайн имате на разположение богата палитра от дизайни, които ще ви позволят да оформите мечтания интериор. Предлагаме ви да се замислите върху възможността да имате обзавеждане в комплект – стил минимализъм. Той е много характерен за скандинавските страни, и за това е по-популярен с това наименование. Това означава да присъстват само най-важните мебели и те да са изработени в светли и нежни тоналности. Това може да е както неутралния бял цвят, така и светлите тонове на дървесината. Подобен интериор ще ви предразположи към качествена почивка и няма да ви натовари по никакъв начин.