Важни характеристики на офис стола

стол

Изборът на подходящ офис стол е по-скоро предизвикателство. Истината е че трябва да откриете своя модел сред голям брой предложения. Ако столът ще бъде използван конкретно от вас, може би задачата става една идея по-лесна, но ако обзавеждате дадена работна среда с офис мебели, трябва да сте запознати с повече детайли относно всеки елемент. Venus е онлайн магазин за мебели в който имате възможността да прегледате богат каталог от съвременни офис столове. Това е основният компонент от офис обзавеждането, който пряко влияе на здравето на всеки един служител, а и на неговата работоспособност. Обмислете внимателно всички детайли преди да извършите покупката.

Характеристики на функционалния офис стол venus

Столовете са стационарни и мобилни. Както подсказва името, първият тип не означава постоянно движение и следователно не е оборудван с колела. Докато вторият тип ви позволява спокойно да се движите около работното си пространство, да се завъртате на 360 градуса и да не трябва всеки път да ставате от стола си когато ви потрябва нещо наблизо. Седейки, краката трябва да са плоски на пода, така че височината на стола трябва да се регулира. В повечето съвременни модели venus регулирането се извършва с помощта на лост под седалката и механизъм за повдигане на газ. Облегалка е тази, която следва всички извивки на гърба и осигурява достатъчна опора. Степента на мекота на седалката пък е отговорна за комфорта по време на работа. Най-удобните седалки освен мек пълнител, притежават и пружинен блок, което ги прави подходящи за дълго стоене.Работен офис стол

Работен офис стол Venus модел – Carmen 7039 с мрежа и подлакътници – Черен:

  • Съчетание на интересна визия и удобство – изработен от висококачествени материали;
  • Тапицерията е комбинация между текстилна дамаска и мрежа което прави модела много удобен;
  • Разполага с люлеещ механизъм, газов амортисьор и подлакътници с регулируема височина.

Тапицерията също е от значение, така че изберете такава според личните си предпочитания – текстилна, еко кожа, естествена кожа или мрежа. При всеки случай – важно е да откриете най-практичния и функционален офис стол venus.