Здрав и евтин – изискванията, които имаме за офис стол

стол

Офис столовете, които за пореден път се налага да подмените се превръща в истинско бедствие. Това, че у дома тийнейджърите не пазят и какъвто и стол да купите трудно ще устои на натоварването е фактор, че логично се търси отново да се избере офис стол евтин. Но този път сте твърдо решени освен цената да заложите и на качеството, тъй като явно все неслучвате на такива, които са една идея по-здрави от масово предлаганите. Ако и вие припознавате себе си в обрисуваната картина то явно е настъпил момента да потърсите съвети и кратки насоки на какво точно да обърнете  внимание при покупка на нов офис стол.

Има ли значение вида

За повечето потребители качеството е равносилно на цена, а високата цена при офис столовете означава, че те няма да бъдат от тези масовите работни, а от вида директорски, мениджърски или геймърски. Има известна логика в това, но наистина съотношението цена – качество е от решаващо значение за това инвестираните средства да си струват. Евтин, но качествен… съществува ли такава формула и къде да я Президентски стол търсите? Отговорите на тези въпроси, които както стана ясно вълнуват и вас е разрешим, защото от онлайн магазин Венус разполагат с няколко доста практични идеи за офис столове, които са евтини, но пък са достатъчно качествени, че да издържат повече от обикновено:

  • Да са със здрава хромирана конструкция;
  • Колелцата да не са пластмасови;
  • Механизмите да са метални, а не от евтина пластмаса, която се чупи бързо;
  • Тапицерията в никакъв случай да не е от еко кожа, тъй като тя е лесно разрушима и започва да се лющи;
  • Подлакътниците да са от мека пластмаса или силиконирани за повече удобство на ръцете.

Това са основните неща, които определено са от съществена значимост за вашата правилна покупка. Имайте предвид, че в никакъв случай не е задължително стола да бъде прекалено скъп. Всеки по-евтин стол би следвало да отговори на тези качествени характеристики, което от своя страна би било попадение за откриването на такъв стол, който да е оптимално евтин, но здрав.