Чадъри за градина- съвети за подбор

чадър

След като сте си осигурили добри и качествени мебели за двора и градината е време да потърсите спасение от жаркото слънце с помощта на чадъри за градина. Не ги бъркайте с плажните, тъй като градинските варианти са една идея по – големи и тежки докато плажните са олекотени и предназначени за лесно пренасяне. За да сте сигурни, че ще направите най-добрия избор за вашето дворно място и ще го защитите оптимално ефективно от вредните слънчеви лъчи то ето, че има много голямо значение по какъв начин ще подходите спрямо характеристиките и особеностите на градинския чадър.

Правила за избиране на качествен градински чадър

Чадъра в градината се използва не само като слънцезащитно средство. Дори приятен летния дъжд би бил причина да съкратите почивката си на открито, но в случай, че си имате градински чадър то вече имате възможността да се порадвате на приятен освежаващ аромат и прохлада.Градински висящ чадър

Устойчиви и качествени – такива следва да бъдат онези аксесоари, които да ползвате в дворното си място. Чадъра е задължителен атрибут, към чиито избор е важно да се отнесете отговорно. Ето кои са някои от особеностите и качествените характеристики, които са ключови за избирането на такива ефективни и надеждни градински пособия:

  • Конструкцията да е здрава и устойчива на корозия. Едни от най-добрите такива са чадърите с алуминиева основа;
  • Дебело и защитено с ултравиолетов филтър платно минимум 250 гр/м2.
  • Възможност за ротация и наклон така, че чадъра винаги да ви защитава от жаркото слънце;
  • Опционално закрепяне към бетон или с помощна на бетонови тротоарни плочи, което ще допринесе за стабилното застопоряване на чадъра.

Това са основните изисквания, към които да се насочите, когато сте на прага да изберете чадър за градината. Спазването им ще ви осигури аксесоар, който би ви служил години наред. Инвестирайте разумно и още сега се запознайте с идеите, които предлагат в своя каталог Мебели Арена.