Кое прави директорските столове перфектната офис мебел

Хората, които работят в офиси много добре знаят колко е важно обзавеждането за приятния работен ден. Всеки артикул във фирмата трябва да бъде избран внимателно и да отговаря на необходимите характеристики. Има обаче една мебел, която може да бъде поставена на челно място по важност. Това е офис столът, който трябва да бъде достатъчно комфортен ергономичен и да предлага необходимите екстри. Мебели Венус е онлайн магазинът в който ще откриете най-добрите и качествено изработени директорски модели, които спокойно могат да бъдат използвани от всеки един служител, стига да се инвестира по правилен начин.

Защо да предпочетем директорския стол пред стандартните работни модели

Класическите работни модели предлагат различни функции, които ги правят наистина удобни и подходящи за ежедневна работа. Но е 100 пъти по- удобно и комфортно, човек да бъде настанен на директорски модел. Тези артикули се отличават с по-внушителна визия, направени са от висококачествени и най-модерни материали, а ергономичността им е несравнима. Могат да бъдат регулирани във всяка една позиция, имат люлеещ механизъм, завъртане на 360 градуса и още много други екстри. Когато разгледате продуктовия каталог на магазин Венус ще ви направи впечатление, че тези толкова съвършено изработени модели не са  скъпи. И при тях има варианти в различен ценови клас от които да избирате, а това би позволило на вашата фирма да снабди служителите с подходящи директорски столове.

Какъв вид тапицерия да изберем

Нещото, което действително определя ежедневния комфорт наред с различните функционалности е дамаската. Тя е през цялото време в контакт с нас и е необходимо да бъде приятна на допир, достатъчно мека, да се почиства лесно и да ни допада. Представяме ви директорски стол, който притежава една от най-качествените тапицерии. Лумбален директорски офис стол 807 с подлакътници, еко кожа – черен:стол

  • Газов амортисьор за регулиране на височината;
  • Релакс механизъм, подходящ за високи хора;
  • Столът е с много добра лумбална опора;
  • Тапициран с луксозна еко кожа, база и подлакътници с хром-никелово покритие.

Съвременната еко кожа е изключително подходяща за тапициране на такива мебели, защото като параметри се доближава най-много до естествената. Нейната цена обаче е в пъти по-ниска, което разбира се ще ви позволи да се сдобиете с така мечтания директорски стол. Дишащата мрежа е иновативен продукт, който все повече се среща в направата на луксозните модели. Какъв вид тапицерия ще предпочетете зависи най-вече от вашите лични предпочитания за комфорт и визия.

Благодарение на онлайн магазина имате възможността да се запознаете с изключително много модели и техните характеристики.