Как да създадем спалня във винтидж стил

Легло

В днешното ежедневие изпълнено със стрес всеки иска да създаде е дома си кътче, което да му носи хармония и релакс. Обзаведете вашата спалня във винтидж стил и ще постигнете това мигновено. Този дизайн не се влияе от технологичните новости и не изисква последен писък в обзавеждането. Той ни припомня миналото, пренасяйки го в настоящото по един романтичен начин. Интересните винтидж легла, които ще откриете в мебелен магазин Венус са вашия най-голям помощник в постигането на перфектна обстановка.

Как да комбинираме минало и бъдеще в дизайна на спалнята

Дори да изглежда лесен, изборът на винтидж стила е доста специфичен. Създайте неповторима атмосфера, като изберете интересни дантелени пердета. Повечето хора се придържат към френския дизайн и това си личи при подбора на мебели, затова не пропускайте изящна тоалетка с множество рафтчета и чекмеджета, поставете и състарени нощни лампи. А мебели Венус ви предоставят възможността да съчетаете това с винтидж легло. Тези здрави и надеждни модели са изработени с красиви табли, които ще ви пренесат в една отминала епоха.Легло Candy

Различните винтидж легла, които ви очакват в мебелен магазин Венус:

  • Метални винтидж легла с размер 150/200 – техните табли са изработени с различни интересни орнаменти, както по-богати така и семпли. Цветовете са класически бяло и черно;
  • Метални винтидж легла с размер 150/200 и 90/190 с резбовани дървени крака и метални табли тип решетка;
  • Метални варианти тип кушетка с допълнително легло – в подматрачното пространство е разположено издърпващо се легло, което има колелца и свиващи се крака. Изключително удобно, ако ви дойдат гости или мястото ви е ограничено.

Ето че бързо и лесно с помощта на магазин Венус и техните винтидж легла, а също така и с малко фантазия от ваша страна, спалнята ви ще бъде точно това, което сте си мечтали. Здравата метална конструкция боядисана в черно и интересните извивки на таблата, ще вдъхновят въображението ви.