Видове матраци от каталога на Мебели Венус

матрак

Многобройни са решенията, които се предлагат от онлайн магазин Венус що се отнася до подбора на матраци. Класификацията е базирана на това, че клиентите имат разнообразни претенции и виждания спрямо това кои от продуктите за сън биха били оптимално правилни за техните индивидуални претенции. Все по-високи стават изискванията, защото човек инвестира в своето здраве, пълноценно възстановяване и спокоен сън. А това предполага, че ще търси от каталога на Венус тук https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници онзи единствен продукт, който би отговорил на 100 % на неговите претенции.

Разнообразието, то което можете да избере нов матрак

Видовете матраци, които се предлагат от онлайн магазин Венус безспорно ще ви накарат да плувате в океан от идеи и решения. Но за да сте сигурни, че няма да допуснете грешка ето, че на първо място е важно да се съобразите с това кой е подходящия за вашето легло ви.

Класификацията на матраците се фокусира върху:Двулицев матрак

  • Еднолицев или двулицев

На първо място е важно да знаете дали леглото ви има подматрачна рамка. Ако такава е предвидена то можете да изберете матрак с две лица. В случай, че такава няма можете да изберете да си купите или еднолицев матрак с вградена такава или два отделни продукта – рамка и матрак;

  • Единичен или двоен

Трябва да определите размерите на леглото и така да заложите на такива пропорции, които напълно да му паснат;

  • Ергономичен или ортопедичен

Този критерий касае твърдостта на матрака. ако страдате от проблеми с опорно-двигателната система е желателно да изберете матрак, който е по-твърд т.е. е ортопедичен, а в случай, че обичате и се чувствате по-добре в меко легло то за вас би бил идеален ергономичния матрак.

Освен тези класифициращи матраците акценти има ред други като марка и модел, според това дали е предназначен за деца или възрастни, екстри като антибактериални и антиакарни съставки и т.нат. въпрос на индивидуална преценка е на кой от предлаганите матраци от Мебели Венус ще поверите своята пълноценна почивка.